top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 7. – 18. 7. 2021

Karte pravijo, da se soočamo s težavami in da moramo prevzeti odgovornost in te težave tudi rešiti. Pomembna je resnica in to, da se soočimo z nastalo situacijo. To je prilika, da spremenimo vzorce razmišljanja in da najdemo razloge za veselje vse okoli nas. Ljubezen je vedno okoli nas, samo prepoznati jo moramo.

Petica kar, sedmica pikov – kakšna je trenutna situacija? Ker se je nekaj ponesrečilo, sedaj vemo, na kaj se moramo osredotočiti. Morda izvemo nekaj presenetljivega in pride do omejitev, s katerimi se moramo sprijazniti. Kljub vsem težavam, se duh ne zlomi. Smo potrpežljivi in vztrajni, ne tratimo svoje energije in se osredotočamo samo na tisto, za kar vemo, da nam dobre gre in da moramo opraviti.


Kraljica pikov – kaj se dogaja? Glede na trenutno situacijo, je pomembna resnicoljubnost. Soočiti se moramo z golo resnico. To je dobro, ker postajamo neodvisni, situacija pa nas tudi prisili, da se dobro zorganiziramo. Postajamo to, kar je bilo mišljeno, da bomo postali. Zaradi preizkušenj smo zrelejši: vemo, kdo smo.


Desetica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Prevzeti moramo odgovornost, da uredimo zmešnjavo, ki je nastala. Nosimo težko breme, vendar je zmaga naša. Smo mirni in gremo vztrajno naprej. Smo kot žongler ali čarovnik, vse delamo istočasno in vztrajno kreiramo svoja življenja.


Trojica pikov, štirica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Težave so prisotne vendar delamo na varnosti, da ne bo več stresa, kot ga občutimo sedaj, v tem trenutku. Nekaj moramo pustiti za seboj, da pride uspeh. Čas je, da tudi razmislimo, kaj se je zgodilo in se zberemo za nadaljevanje.


Štirica src, štirica križev – kje bi lahko bile težave? Ali smo česa naveličani, vedno je eno in isto, ali se je kaj spremenilo? Morda ne dobimo potrditve, ki si jo tako želimo. Ne smemo se osredotočati na stvari, kot naj bi bile, ampak se odprimo možnostim, ki jih sedaj ponuja Vesolje. Ali lahko prepoznamo priložnost? Najdimo čas za veselje, druženje in sprostitev.


Smrt obrnjeno, luna obrnjeno, zvezda obrnjeno – kje so naše prednosti? Sedaj v tem obdobju je pomembno, da se zavedamo, da oklepanje preteklosti in pretirana navezanost ne koristijo. Soočiti se moramo s svojimi sencami, da pridemo do globljega razumevanja in da premagamo strah, ki sedaj nekontrolirano šiba naokoli. Ne smemo se predati pesimizmu, najti moramo upanje. Koristil bo premislek o dani situaciji. Dano priložnost izkoristimo za spremembo smeri.

Sonce obrnjeno, dvojica kar, kraljica src obrnjeno – kaj je rezultat? V trenutni situaciji bi bilo zelo enostavno, da gremo v zanikanje. Vendar je to prilika, da vzpostavimo nove vzorce razmišljanja s bolj pozitivnimi mislimi. Najti moramo za pot naprej. Lovimo ravnotežje: moramo biti prilagodljivi in fleksibilni. Najdimo ljubezen povsod, vse naokoli in jo tudi delimo, ne iščimo ljubezni samo zase. Bodimo prijazni do vseh na tej poti in najdimo veselje.

4 views0 comments

Comments


bottom of page