top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 9. – 18. 9. 2022

Merkur je retrograden in Sonce bo v opoziciji z Neptunom: ja, previdnost je na mestu. Vseeno pa moramo premakniti svoje zadnjice, če hočemo, da bo kaj ratalo. Sedaj smo v fazi, ko se moramo zbrati in naredit nov korak, ki bo prestavljal velik napredek: level up.Zvezda obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Oh, oh, težko je postalo. Kam se je izgubilo upanje? Lahko si ponavljamo afirmacijo: »vidim dobro v sebi in v tej situaciji«.


As src - kaj se dogaja? Po vsem kar se je zgodilo, smo sedaj pred izbiro v dojemanju: ali je kozarec napol prazen ali je na pol poln? V bistvu nič od tega: kozarec se lahko vedno ponovno napolni. Odprimo se ljubezni.


Sodba, kolo sreče obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Morda imamo občutek velike obtičanosti. Sreča je še kar naprej opoteča in občutek imamo, da gre vse samo še navzdol. Pa res? Življenje nas kliče k večji stvari. Spustimo staro in se dvignimo v nebo. Konec je pomembnega poglavja v našem življenju, sedaj sledi obdobje integracije. In zopet vidimo luč na koncu tunela.


Osmica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na preboju, da se dvignemo na nov nivo. Odprimo oči in najdimo način, da boj pozitivno gledamo na nastalo situacijo. Dvignimo se nad nastale omejitve.


Luna - kje bi lahko bile težave? Priznati si moramo, kje imamo destruktivne tendence in jih pozdraviti. Neuspeh je lahko posledica tudi tega, da nečesa nismo bili zmožni videti. Meditacija nam pomaga pregnati občutek ujetosti v zunanje okoliščine na katere nimamo vpliva.


Kralj kar - kje so naše prednosti? Vendar smo vzdržljivi in to zelo. Morda ne bo odveč previdnost, mi sami pa delujmo tako, da smo vredni zaupanja. Počasi in potrpežljivo naprej k uspehu.


Dvojica pikov - kaj je rezultat? Morda je veliko neodločnosti in nas je strah, da se nečemu zavežemo. Ok, da, previdnost je mati modrosti. Vseeno pa se je sedaj točno pokazalo, kaj moramo narediti. Če hočemo spremembe dati v življenje, se moramo zganiti. Fokus naj bo na sprejemanju takih odločitev, ob katerih se dobro počutimo.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page