top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 11. – 19. 11. 2023

V bistvu je zelo preprosto: nič več se ne ozirajmo nazaj, ampak gremo samo še naprej. Če slučajno še vedno vztrajamo pri nečem, kar se kar ne izide, potem je to znak, da pač to ni za nas. Move on. Veliko vsega nas še čaka, zato vzdržujmo pozitivno naravnanost. Kmalu bomo videli sadove našega truda.






Kraljica pikov obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kljub temu, da smo morda v čustveni turbulenci, je sedaj čas, ko moramo poslušati razum. Ostanimo osredotočeni na delo, ki ga moramo opraviti, bodimo pošteni do sebe in do drugih. Kaj je naša resnica?


Svet obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Morda pa nismo dosegli stvari, kot smo si jih želeli. Vlagamo energijo v nekaj, kar pač ni za nas in se samo trošimo. Ne brcajmo crknjenega konja. Če se stvari kar ne izidejo, potem se sprijaznimo s tem, da nekaj očitno ni za nas. Potrebo je narediti nek zaključek, da se lahko premaknemo naprej.



Trojica križev - kaj je rezultat? Prihodnost nas čaka, zato se pripravimo. Ohranjamo optimizem in pozitiven pogled na vse, kar se dogaja. Višja kot je naša vibracija, lažje se soočimo z življenjem in z vsem kar življenje prinaša.



🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Pričnemo v petek, 17.11., ob 18. uri, prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v dvojčkih bo v četrtek, 23. 11. 2023 ob 20h na Zoom. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

11 views0 comments
bottom of page