top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 11. – 19. 11. 2023

V bistvu je zelo preprosto: nič več se ne ozirajmo nazaj, ampak gremo samo še naprej. Če slučajno še vedno vztrajamo pri nečem, kar se kar ne izide, potem je to znak, da pač to ni za nas. Move on. Veliko vsega nas še čaka, zato vzdržujmo pozitivno naravnanost. Kmalu bomo videli sadove našega truda.Šestica kar - kakšna je trenutna situacija? Venera je že v tehtnici in to je velikodušno obdobje. Delimo stvari, čas, srečo, pa tudi denar z drugimi, vendar vzdržujmo ravnovesje. Ne pozabiti nase. Tudi pri delu dajmo fokus na tisto, kar nam prinese največ veselja in zadovoljstva.


Devetica src - kaj se dogaja? Naše želje se bodo uresničile. Končno prihajajo boljši časi. Naš trud ne bo ostal neopažen, mi pa smo si medtem zbildali samozavest. Ne naprezajmo se preveč, ker potem želeno ne pride.


Šestica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Vseeno sezona mrkov še ni končana, čeprav bomo prišli čez mlaj v škorpijonu, ki ni mrk. Še vedno so možne turbulence, še vedno smo v obdobju prehoda iz enega cikla v drugega. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi.


Kraljica pikov obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kljub temu, da smo morda v čustveni turbulenci, je sedaj čas, ko moramo poslušati razum. Ostanimo osredotočeni na delo, ki ga moramo opraviti, bodimo pošteni do sebe in do drugih. Kaj je naša resnica?


Svet obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Morda pa nismo dosegli stvari, kot smo si jih želeli. Vlagamo energijo v nekaj, kar pač ni za nas in se samo trošimo. Ne brcajmo crknjenega konja. Če se stvari kar ne izidejo, potem se sprijaznimo s tem, da nekaj očitno ni za nas. Potrebo je narediti nek zaključek, da se lahko premaknemo naprej.


Osmica kar - kje so naše prednosti? Vsak dan delamo, zato vsak dan bolj napredujemo. Pozornost naj bo na detajlih, vežbamo svoj posel, pilimo zadeve. Zavrnemo vsa povabila, ker bi radi dokončali svoje delo.


Trojica križev - kaj je rezultat? Prihodnost nas čaka, zato se pripravimo. Ohranjamo optimizem in pozitiven pogled na vse, kar se dogaja. Višja kot je naša vibracija, lažje se soočimo z življenjem in z vsem kar življenje prinaša.🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Pričnemo v petek, 17.11., ob 18. uri, prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v dvojčkih bo v četrtek, 23. 11. 2023 ob 20h na Zoom. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

10 views0 comments
bottom of page