top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 2. – 19. 2. 2023

Polna luna v levu nas je stresla in pretresla, videti je, da je prišla neka lekcija. In sedaj smo lahko izgubili zaupanje vase in v Vesolje. Lahko smo cinični, ker se nekaj ni izšlo. Ali pa tiranski, ker hočemo, da gre nujno vse po naše. Vseeno: ostanimo fokusirani na svoje delo – to bo v tem tednu močno poudarila konjunkcija med Soncem in Saturnom. Ohranimo svojo strast in stopimo v stik s svojimi čustvi in jih tudi izrazimo.Devetica križev - kakšna je trenutna situacija? Če ne zaupamo Vesolju, potem ne moremo pričakovati rezultatov. Kar pa je vseeno malo težko, ker, ko smo že mislili, da je vsega konec, smo dobili še eno dozo preizkušenj. Ne prelepimo samo obliža čez rano, ampak se dajmo dejansko nekaj naučiti iz vsega tega. Lekcija je naučena, gremo naprej z zaupanjem.


Puščavnik - kaj se dogaja? Ne bodimo tako čemerni, ker nas Življenje tako vežba. Pač tako je. Važno je, da se iz lekcij res nekaj naučimo in da ne ponavljamo enih in istih napak. Vsi odgovori pa so ves čas v nas, samo prisluhniti jim moramo.


Dvojica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ne smilimo se sami sebi. Čakanja je konec, akcija se nadaljuje. Točno vidimo, kaj moramo narediti. Ni več dvomov. Vstanimo in premaknimo rit, da se kaj zgodi.


Sedmica kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ostanimo fokusirani na svoje delo, ki ga moramo opraviti. Cilje se doseže z vztrajnostjo in trudom. Zato moramo poskušati naprej. Jah, vse se vse ne bo posrečilo, tisto pa kar se bo, pa ni naša prva izbira. Kljub temu, pa je rezultat našega truda nekaj oprijemljivega.


Kralj pikov obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Pazimo, da zaradi vsega tega ne postanemo cinični in preračunljivi. Resnica je lahko kruta, vendar to ne pomeni, da smo kruti tudi mi. Delujmo jasno in v skladu z resnico, pa tudi sočutno.

Kraljica src - kje so naše prednosti? Povežimo se s svojo intuicijo in sprejemajo svoje odločitve iz srca. Stopimo v stik z vsemi čustvi, tako dobrimi, kot slabimi in jih izrazimo.


Kralj križev obrnjeno - kaj je rezultat? Sedaj ni čas za neodgovornost. Pa tudi ne za nepremišljeno hvalisanje. Ne postanimo tirani, ker ne gre vse po naše. Ohranimo svoj ogenj in fokus, čeprav ni vedno enostavno.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ribah bo v četrtek, 16. 2. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

9 views0 comments

Comments


bottom of page