top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 3. – 19. 3. 2023

Ok, karta za 2023 je Sodba – sredi decembra bomo videli, kje smo. Zato je izrednega pomena, kaj delamo že sedaj. In ali zaupamo Življenju/Vesolju/Bogu/Izvoru, da nas podpira pri naših dejanjih, na naši poti. Povezovanje s svojo intuicijo in Višjim jazom je sedaj res pomembno – vadimo, vadimo, vadimo, redki med nami to lahko storijo kar tako, mimo grede. V nas so vsi odgovori, prisluhnimo jim. Ta teden je res dober, da to vežbamo.


Dvojica pikov - kakšna je trenutna situacija? Toliko je energije v ribah, da malo lebdimo. In potem ne vemo, kaj bi, pa vse je še precej nejasno. Odločiti se moramo, četudi se bojimo neznanega. Zamislimo si najboljši možni scenarij in zaupajmo, da se vse izide v naše najvišje dobro.


Šestica pikov - kaj se dogaja? Eno obdobje se je končalo, začelo se je drugo, saj je sedaj Saturn prišel v ribi. Zato imamo morda občutek, da nimamo nadzora nad smerjo, ne vemo še čisto, kam gremo. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi.


As kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ampak imamo tudi planete v ovnu in Plutona na koncu kozoroga in ta energija nas potiska naprej. Začnimo, če še nismo, z dejanji za uresničitev svojih sanj, razvijajmo svoje talente.Ko to res začnemo, nam Vesolje pomaga. Stvari se premikajo na bolje.


Fant src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na obilju, zaupajmo, da prihaja. In na kreativnosti in intuiciji. Vežbajmo intuicijo, povezujmo se z Višjim jazom, povezujmo se s svojimi vodniki, dobili bomo pomembne informacije. Samo ustavimo se in prisluhnimo.

Sedmica src - kje bi lahko bile težave? Morda pa preveč sanjamo, smo zapleteni v pobožne želje in zato težko sprejemamo odločitve. Ali pa se je enostavno preveč za odločit. Ok, ja, res, ribja energija je res sanjava. Zato je pomembno, da ne delamo prehitrih odločitev. Ustavimo se in pomislimo.

Trojica križev - kje so naše prednosti? Ne glede na lebdečo energijo pa vemo, čutimo, da je prihodnost pred nami. Kako bi se pripravili na nekaj, kar si močno želimo, če bi vedeli, da res prihaja v naša življenja? Bi samo sedeli križem rok, ali bi morda kaj izboljšali pri sebi? Npr. pozdravili svoje bočine, izboljšali svojo rutino, se lotili nečesa, kar bi nam prineslo več veselja v življenje? Ohranimo pozitiven pogled na vso stvar.

Sodba - kaj je rezultat? Ta karta se kar ponavlja v zadnjih mesecih – prejšnji teden je bila na poziciji težav. Ne pozabimo: tudi karta za letošnje leto je Sodba. To leto je res leto samorealizacije, duhovne prebuditve in tega, da se pokažemo svetu. Da se razvijemo, moramo odpustiti drugim, predvsem pa sebi. Sprejmimo svoje srce - s tem odgovorimo klicu Višjega jaza in novi horizonti postanejo dostopni.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ovnu bo v torek, 21. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.13 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page