top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 6. – 19. 6. 2022

Veliko se dogaja, full je energije pa tudi razpršenosti. Zato pride karta Zmernost kot naročena. Pustimo za seboj bolečino, če pa naletimo še na kakšno oviro, se ne vdajmo. Prihodnost nas čaka.
Kraljica križev obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Mars in Jupiter sta trenutno v ovnu in veliko je ustvarjalnosti in želje po spremembah. Vendar je energija tudi zelo razpršena: ali smo sposobni zdržati vso to kreativno silo na dnevni ravni? Pazimo, da nas inspiracija ne sežge. Pa tudi pazimo se svojih senc, da ne pretiravamo iz želje po ugajanju. In svoje želje po manipuliranju.

Desetica kar - kaj se dogaja? Kar je res pomembno je, to, da najdemo zadovoljstvo s tem, kar smo letos že ustvarili. Znajdemo se povsod, kamor nas življenje postavi in iz tega izhaja pozitivna samozavest.
Kralj križev, osmica križev - kje bi lahko bile težave? Tudi če naletimo na ovire in imamo občutek, da ne moremo rasti, da smo nekako onemogočeni, je res pomembno, da imamo pred očmi našo vizijo. Veter v jadra bo prišel, ne vdajmo se tik pred prebojem.


Dvojica križev, dvojica src - kje so naše prednosti? Gledamo naprej, v prihodnost in se je veselimo. Kaj vse nas še čaka? Morda pa najboljše šele prihaja. Ko vstopamo v različne odnose, naj bosta spoštovanje in enakopravnost naše vodilo.


6 views0 comments

Comments


bottom of page