top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 6. – 19. 6. 2022

Veliko se dogaja, full je energije pa tudi razpršenosti. Zato pride karta Zmernost kot naročena. Pustimo za seboj bolečino, če pa naletimo še na kakšno oviro, se ne vdajmo. Prihodnost nas čaka.
Kraljica križev obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Mars in Jupiter sta trenutno v ovnu in veliko je ustvarjalnosti in želje po spremembah. Vendar je energija tudi zelo razpršena: ali smo sposobni zdržati vso to kreativno silo na dnevni ravni? Pazimo, da nas inspiracija ne sežge. Pa tudi pazimo se svojih senc, da ne pretiravamo iz želje po ugajanju. In svoje želje po manipuliranju.

Desetica kar - kaj se dogaja? Kar je res pomembno je, to, da najdemo zadovoljstvo s tem, kar smo letos že ustvarili. Znajdemo se povsod, kamor nas življenje postavi in iz tega izhaja pozitivna samozavest.


Cesarica obrnjeno, sedmica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Vendar pozor: dosežena stabilnost ni večna, morda ugotovimo, da neke sanje niso tisto, kar smo cel čas mislili, da so. Zaradi tega se nas lahko poloti nesrečnost. Ali pa nam kdo ukrade idejo, dvomijo v nas in nas skušajo potlačiti – naša rast je onemogočena. To je sedaj čas, da se postavimo zase in nadaljujemo, ne glede na to, kaj si drugi mislijo.


Zmernost - kaj naj naredimo, kje je fokus? Semena prihodnosti so že posejana, sedaj pa je čas za potrpežljivost. Potrebna je samokontrola. Pa tudi zmernost in fokus: enemu področju se moramo bolj posvetiti.


Kralj križev, osmica križev - kje bi lahko bile težave? Tudi če naletimo na ovire in imamo občutek, da ne moremo rasti, da smo nekako onemogočeni, je res pomembno, da imamo pred očmi našo vizijo. Veter v jadra bo prišel, ne vdajmo se tik pred prebojem.


Dvojica križev, dvojica src - kje so naše prednosti? Gledamo naprej, v prihodnost in se je veselimo. Kaj vse nas še čaka? Morda pa najboljše šele prihaja. Ko vstopamo v različne odnose, naj bosta spoštovanje in enakopravnost naše vodilo.


Trojica pikov - kaj je rezultat? Ne glede na to, da se morda res počutimo izdane in da še vedno patimo za nekim srcozlomom ali čemu podobnim, je sedaj res čas, da spustimo. Prihodnost bo prišla, ko bomo spustili in dopustili zdravljenje.

6 views0 comments
bottom of page