top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 13. 9. – 19. 9. 2021


Zelo zaposlen čas in vso energijo moramo porabiti za delo, ki bo dalo velike rezultate. Pustimo prepire na strani, s sočutjem poskušajmo razumeti druge. Ostanimo realistični in ohranimo optimizem.


Desetica križev – kakšna je trenutna situacija? Veliko se dogaja, smo zelo zaposleni, kot žongler delamo vse istočasno. Zadane cilje lahko uresničimo tudi s pomočjo pozitivnega razmišljanja in vizualizacije. Morda ne bo vse perfektno, bo najboljše, kar lahko storimo v tem trenutku.


Obešenec, fant pikov obrnjeno – kaj se dogaja? Zavedamo se, da moramo nekaj spremeniti, vendar oklevamo, mislimo, da je tveganje preveliko. Vendar je ta čas dobro za izkoristiti, da opustimo zastarele vzorce delovanja in naredimo korak naprej v lastnem razvoju. Druge okoli nas, ki pa morda ne razumejo naših izbir, poskusimo s sočutjem razumeti.


Zvezda – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Če imamo občutek, da smo na enem življenjskem področju zastali, potem je čas, da gremo globlje v zadevo. Ni vse v tem, kar nas trenutno zanima in privlači, gledati moramo v globino zadeve. Vzdrževati moramo vero in upanje, da se bodo načrti uresničili. Ohranjajmo optimizem.


Kraljica kar, kralj pikov obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Velika želja v kombinaciji z trdim in konsistentnim delom da velike rezultate. Ostanimo praktični in razumni ter ohranimo nadzor nad trenutno situacijo. Če to pomeni, da moramo neko zadevo spustiti iz rok, jo pač moramo. Ostanimo realistični in naj bodo naša dejanja premišljena.


Šestica kar, devetica križev – kje bi lahko bile težave? Pomanjkanje razumevanja drugačnih stališč lahko povzroči napetosti in prepir, s čemer pa samo stran mečemo svojo energijo. To je v tem trenutku res nespametno, saj potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, kreativnost, da speljemo zadevo do konca. In delo na tej trenutni zadevi nam bo dalo največ veselja in zadovoljstva. Vse ostalo pustimo pri miru.


As pikov, kralj kar obrnjeno – kje so naše prednosti? Spoznali smo neko resnico ali o nas samih ali o trenutni situaciji. Vseeno moramo premisliti, kako in na kakšen način bomo to svojo resnico delili z drugimi. Ne bodimo jezni na ves svet, če se ne strinja z nami. Poskušajmo razumeti druge. Zavedati se moramo, da mora vsak sam prevzeti odgovornost za svoje odločitve.


Dvojica src – kaj je rezultat? Bistvena je čustvena povezanost, ki jo čutimo s samimi s seboj. Kajti od narave čustvene povezani z nami samimi je odvisno, kakšne ljudi privlačimo v svoje življenje: podobno se privlači. Čustveno moč in stabilnost dobimo znotraj družinskega kroga.




12 views0 comments
bottom of page