top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 14. 11. – 20. 11. 2022

Ohranimo sočutje, ne smemo se obdati s hladom in brezbrižnostjo. Vsi smo v tem zosu. Vprašanje je samo, ali smo se zmožni dvigniti nad tem, kar se pokazalo in razširiti svoje horizonte. Poglejmo vase in v svoje rane. Ne več lepit obližev. Naslednji mrki bodo aprila-maja, zadnji mrk v biku pa 28.10.2023 – kje si želimo biti čez 1 leto?





Kralj src obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Kaj so sedaj tole za ene pritožbe? Vesolje nas je brcnilo v tazadnjo in mi se sedaj pritožujemo. Mrki so za nami in sedaj se moramo soočiti z nastalim. Sedaj res ni čas za pritožbe, manipulacijo in delanje drame.


Štirica pikov - kaj se dogaja? Razen če nas ni zadnji mrk fejst usekal po zdravju, nam preostane le eno: prijeti bika za roge in se lotiti dela. Imamo načrt in tako nadaljujemo po poti. Če pa je v igri zdravje, potem pa pač počitek, kljub nemiru.


Puščavnik - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje?Ne smemo biti čemerni, sedaj ko so se stvari pokazale v pravi luči. Puščavnik osvetli našo pot iz drugega zornega kota in nas spomni na lepoto in milost, ko svet postane preveč zloben.


Kralj pikov obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na tem, da ohranjamo mentalno osredotočenost. Vendar zaradi tega ne smemo postati hladni, celo kruti. Kljub ostrini uma ne pozabimo na sočutje.


Kočija obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Težava bi lahko bila v tem, da stvari uhajajo izpod nadzora. Zbrati se moramo in shendlati nasprotujoča si čustva. Ponovno je opozorilo, da se ne smemo predati neobčutljivosti in hladnosti.


Sodba - kaj je rezultat? Dokončuje se obdobje transformacije (vsaj v tej rundi). Odločitev, da bomo nekaj speljali do konca, lahko vpliva na trenutno razmerje. Nekaj se konča. Morda težave pomenijo nek ključen preobrat. Življenje nas kliče k večji stvari. Spustimo staro in se dvignimo v nebo.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v strelcu bo v torek, 22.11. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, mi pišite na zasebno sporočilo ali na

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

4 views0 comments
bottom of page