top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 14. 2. – 20. 2. 2022

Morda je na prvi pogled videti zakomplicirano: veliko se dogaja, mi pa še nimamo moči za pot naprej. Ampak brez skrbi tudi moč se nam po povrnila. V tem času pa bodimo pozorni na to iskro močne volje, ki nas potiska naprej. Kaj si res želimo in česa nočemo več? To močno voljo uporabimo, da vsaj počasi začnemo s spremembami.





Osmica pikov – kakšna je trenutna situacija? Ok, morda res nismo mrtvi, ampak kaj dosti bolje nam pa v tem trenutku tudi ne gre. Kaj življenje stori s takim obdobjem? To je čas, da najdemo novo perspektivo. Kot da bi sadili semena, ki bodo skalila v nadaljevanju leta. Kaj želimo posaditi? Česa se moramo lotiti sedaj?


Desetica križev – kaj se dogaja? Najdimo magičnost v nas samih in začnimo čarati: kakšno prihodnost si želimo? Ja, veliko se dogaja v tem trenutku in vse moramo shendlati, pa vendar: imamo moč, uporabimo jo.


Kraljica kar obrnjeno – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Morda imamo občutek, da nimamo vsega kar potrebujemo, da se nekaj premakne. Nimamo denarja, veščin, talentov. Kaj sedaj? Morda pa je sedaj čas, da spustimo ta močan oprijem in predstave, kako mora vse biti. Morda je sedaj čas, da smo bolj u izi, da se sprostimo. In tako, ko smo sproščeni, se vse izide, vse se sestavi.


Šestica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na naših potencialih, ki jih imamo. Prebudimo jih, verjemimo, da jih imamo. Da smo prišli do tu, smo že veliko dali skozi, sedaj pa zaupajmo sebi, vsem svojim spoznanjem in temu, kar si res želimo.


Sodba obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Ali res izražamo svojo pravo naravo? Morda pa si ne upamo. Morda pa mora sprejeti odločitve, ki bi močno vplivala na trenutna razmerja in si tudi ne upamo. Kaj bomo? Energije nas silijo naprej, sedaj ni čas za omahovanje.


Trojica križev – kje so naše prednosti? Sedaj ni več poti nazaj, inspiracija nas vodi naprej, naprej. In to je dobro. Smo neodvisni in preizkušamo, kaj funkcionira in kaj ne.


Desetica src, šestica križev – kaj je rezultat? Če bomo vztrajali in zbudili naše notranje potenciale, potem se bodo stvari kar čudežno rešile. Življenje nas pelje samo še naprej. Kakšno realnost kreiramo? Samo če bomo si ustvarili tako življenje, da bo funkcioniralo na dolgi rok, potem bomo lahko tako živeli, drugače ne. To zahteva tudi veliko čustvenega dela.



8 views0 comments
bottom of page