top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 14. 3. – 20. 3. 2022

Ne vidimo še sadov našega truda, veliko energije je v ribah in vse je še malo megleno. Vendar nas samo še en teden loči od enakonočja, ko se kolo leta spet obrne in Sonce vstopi v ovna. Maja tudi Jupiter pride v ovna. Energija se bo dvignila. Do takrat pa postavimo glavo na pravo mesto, ne živimo v preteklosti, ampak gledamo samo še naprej. Ohranimo zaupanje, da se bo vse odvilo tako kot se mora, da bo dobro za nas.






Šestica src – kakšna je trenutna situacija? Energija se je začela spreminjati in sedaj že čutimo več povezanosti z našo potjo. Ne kritiziramo, ker ni vse popolno: pač zavedamo se , da je tole sedaj as good as it gets energija. Morda se še malo oziramo nazaj, vendar kar je bilo, je bilo. Morda prihajajo nazaj neki ljudje in sami se moramo sami odločiti, kdo je res vreden našega časa in energije.


Devetica pikov – kaj se dogaja? Vseeno nas morda preganja preteklost. Morda se celo počutimo paralizirane zaradi tega, kar smo ali nismo storili. Pozitiven mindset je bistven: misli so stvari, pomembno je, kaj in o čem razmišljamo in da se ne zapletamo v scenarije katastrofe. Če ne bomo tja dali svoje energije, se bomo rešili agonije.


Štirica kar – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Sedaj je čas, da res zaupamo v svoje sposobnosti in začnimo delat, kar moramo delati. Bodimo pa pozorni pri svojem denarju, ohranimo zmernost.


Kraljica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Postajamo to, kar je mišljeno, da smo. To smo mi. Bodimo iskreni do sebe in drugih. Osredotočimo se na delo, ki ga moramo opraviti, organizirajmo se, vse motilce spravimo s poti.


Osmica kar – kje bi lahko bile težave? Stvari se včasih tudi ne izidejo in pridejo zamude in težave. Vendar vztrajajmo in zaupajmo, da se bo odvilo. Vaja dela mojstra, več kot vadimo, boljši smo. Work it.


Petica kar – kje so naše prednosti? Sedaj že vemo, da se moramo osredotočiti na tisto, kar nam res leži. Vztrajamo, smo močni, duh se ne zlomi. Tudi če se je kaj ponesrečilo, še vedno nekaj ostane. In delamo od tu naprej.


Puščavnik, cesarica, kraljica križev obrnjeno – kaj je rezultat? Smo polni ustvarjalnosti in zanosa. Uspeh bi prišel, če smo na pravi poti, torej, da delamo res tisto, kar radi počnemo. Ne glede na vzpone in padce, ohranimo dobro presojo. Ostanimo na poti in sprememba po prišla, slej ko prej se bodo pokazali sadovi našega truda, čeprav se v tem trenutku morda še ne vidijo. Če pa nas karkoli cikla in ne vidimo ven iz svojih skrbi in scenarijev katastrofe, pa se malo umaknimo in premislimo svoje načrte. Bistveno je, da smo v sozvočju s svojimi načrti. Tako, da najprej postavimo glavo na pravo mesto, potem pa samo še naprej.




7 views0 comments
bottom of page