top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 14. 6. – 20. 6. 2021

Še vedno so v zraku intenzivne energije. Karte pravijo, da se moramo postaviti za zase in za svoje želje, ker si zaslužimo biti srečni in zadovoljni. To tudi čas spuščanja/opuščanja in zdravljenja, staro moramo pustiti za seboj. Poslušajmo svojo intuicijo in delujmo naprej: to je tudi čas, ko lahko pridemo do višjega razumevanja.





Trojica pikov, štirica pikov, osmica križev, kraljica križev – kakšna je trenutna situacija? Nekaj puščamo za seboj, nekaj se mora očistiti, da se lahko zgodi zdravljenje. Občutljiv čas, vendar se moramo dvigniti nad te težave. Zbrati se moramo in okrepiti za naprej, poiskati občutek varnosti znotraj nas samih. Delajmo naprej na izrazu samih sebe, saj bomo imeli dober občutek, da smo se postavili zase in svoje želje. Ohranimo zmernost in potrpežljivost – dolga pot je še pred nami, ne smemo porabiti vse energije sredi poti.


Svečenik, devetica križev – kaj se dogaja? Morda smo mislili, da je konec preizkušenj, vendar nas čaka še zadnja: vesolje preverja, ali to res hočemo ali ne. Vendar imamo ekstra moč in vztrajnost, da speljemo. Ne pozabimo, da ima vse, kar delamo vrednost in da je izrednega pomena notranje zadovoljstvo. Vseeno se držimo preverjenih postopkov in ne pozabimo na izkušnje iz preteklosti, morda poiščemo nasvet oziroma upoštevamo svojo intuicijo.


Kralj pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? To je čas velikih sprememb. Zato moramo oceniti, kaj nam je res pomembno. Ostanimo fokusirani tudi na tisto, kar moramo opraviti. Pred seboj imejmo vizijo in je ne spustimo izpred oči.


Fant kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Kljub zahtevnim energijam, je še vedno veliko priložnosti okoli nas. Ko zagledamo priložnost, jo zgrabimo z obema rokama: potrkajmo na vrata, odprla se bodo. Zaslužimo si biti srečni.


Sedmica src – kje bi lahko bile težave? Preveč je vsega in težko se odločamo, saj se slika še ni skristalizirala. Bodimo pozorni, kaj si močno želimo in za čem se pehamo, saj je povsem možno, da smo to že prerasli in tega nič več ne potrebujemo.


Svečenica, kraljica src obrnjeno – kje so naše prednosti? Poslušajmo notranji glas, kaj nam pravi? Resnica in vse, kar potrebujemo za nadaljnjo pot, je že v nas. Poslušajmo svojo intuicijo. Ob tem pa se ne smemo fokusirati samo nase in naše potrebe. Bodimo prijazni in sočutni do drugih, saj tudi drugi doživljajo podobno.


As pikov – kaj je rezultat? To je teden, ko spoznamo resnico o nas samih. Pride do nove ravni zavesti, novega razumevanja.

8 views0 comments
bottom of page