top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 14.9. - 20.9.2020


Novih 7 kart za nov teden, kaj nam prinašajo? Videti, je dam karte tudi ta teden sporočajo, da se moramo odločiti iz ljubezni in zavestno, da bomo lahko zaživeli resnično obogateno življenje.


Devetica kar – kakšna je trenutna situacija? Vse stvari, ki jih delamo, jih delamo zato, da bi se počutili vredne ljubezni, da bi dobili občutek lastne vrednosti. Celotna poanta pa je, da ko delujemo, da delujemo iz božanske zavesti in ne iz ego zavesti.


Štirica src – kaj se dogaja? Kar imamo, je že postalo stabilno in varno, zato se lahko k temu vedno vrnemo, četudi vmes preizkušamo druge, nove variante.Štirica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje ? Okrepiti se moramo, dobiti bolj trdo kožo in vztrajati, da bomo dosegli željeno varnost. Ni več nevarnosti, da nam spodleti, samo vztrajati moramo.

4 križev in ljubimca - kaj naj naredimo? Tisto, kar nas je do sedaj samo inspiriralo in navduševalo, nam že daje nazaj vrednost, dobimo nagrado za naš trud.

Vendar pa je prišla tudi karta velike arkane Ljubimca. Seveda to pomeni tudi ljubezen in optimizem. Vendar je to tudi karta sprejemanja odločitve. Devetic kar opozarja, da moramo delovati iz božanske zavesti in spustiti ego. Ko bomo torej sprejeli odločitev, da spustimo ego in delujemo iz božanske zavesti, potem bomo res prišli do nagrade, ki nam jo obljublja štirica križev.

10 src – kje bi lahko bile težave? Od tega, kakšno odločitev bomo sprejeli, bo odvisna naša realnost. Bistvo je ljubezen, ampak se to ne naša na drugo osebo, ampak se nanaša na nas in to, da imamo radi svojo realnost. Da smo si res ustvarili tako življenje, kot smo si želeli. Torej, je treba zelo paziti, kakšno odločitev bomo sprejeli, na kar opozarja karta Ljubimcev, da bi prišli do nagrade – štirica križev.

Kraljica src – kje so naše prednosti? Odločitev, sprejeta iz prave motivacije, nam bo dala veliko ljubezni in življenje, ki bo funkcioniralo za nas tu in zdaj. Živeli bomo polno in celovito, čustveno bomo izpopolnjeni.

Trojica križev – kaj je rezultat? Inspiracija, ki je prišla do nas, dobiva svoj lasten zagon, morda nas pelje nekam drugam, kot smo pričakovali in načrtovali. Kot nam kaže štirica src, smo sedaj že tako varni in stabilni, da se lahko prepustimo inspiraciji. Notranje nas bo zelo obogatilo, zato se ne obotavljamo več in stopimo na to pot, ki nam jo kaže inspiracija. Preden pa stopimo na to pot, pa nas karte opozarjajo, da se moramo odločiti iz božanske zavesti/ljubezni, da bomo na pravi poti in da se lahko prepustimo inspiraciji, ki nam bo obogatila življenje.

8 views0 comments
bottom of page