top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 15. 1. – 21. 1. 2024

Ok, tokrat so se karte resnice res lepo ujele s kartami za ta teden iz videa. Red in disciplina, da postanemo najboljša verzija sebe je kar name of the game za ta teden in pa seveda radost. Ker ni pomembno samo to, da se prikažemo in oddelamo, kar moramo oddelati. Čedalje bolj pomembno je, kako se stvari  - torej, vsega kar delamo, celega življenja v bistvu, lotevamo. Pa še ena stvar se odpira: počitek. Morda za nekatere ta teden še ni teden za zmage, ta čas šele prihaja. Najprej si je potrebno nabrati novih moči.
 

Desetica src - kakšna je trenutna situacija? Ali zmoremo najti veselje, celo radost v trudu, ki ga moramo vložiti v življenje, da se stvari pač zgodijo? Radost je v bistvu odvisna od odprtosti našega srca: koliko smo zmožni sprejemati življenje, tako kot je.

 

Devetica kar - kaj se dogaja? Videti je, da bomo morali ta teden še bolj vklopiti gumb za red in disciplino. Samo tako lahko zrastemo in se razširimo. In ja, vnesimo v delo to radost, saj nismo mali robotki, ki samo delajo in delajo brez čustev.

 

Sodba  - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Se ponovi iz pozicije »kje so naše prednosti«. Ah, Sodba, spet. Kar bo res pomembno za prihodnje delovanje je to, da se ne skrivamo pred svetom. Smo čudež. Če zanikamo svojo božjo naravo, potem ne moremo nikoli povsem doumeti svojih potencialov. Odpustimo svoji lepi duši. Sprejmimo svoje srce. Ko to storimo, potem odgovorimo klicu Višjega jaza in novi horizonti postanejo dostopni. 

 

 

Svet - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ta teden se verjetno še ne bo odvilo. Vendar pa lahko naredimo pomembne korake na naši poti. Začenja se nov cikel, v katerem bo vse odvisno od nas samih in Vesolje bo naš trud opazilo. Morda se vrata v tem trenutku še ne odpirajo, vendar bodimo potrpežljivi, kmalu se bo obrnilo.   

 

Šestica križev - kje bi lahko bile težave? Pa ja, nekaj se ni izšlo, to je sedaj dejstvo. Ne pasti v pesimizem. Sedaj moramo počistiti to zmešnjavo in morda bo malo trši oreh, kot smo pričakovali.

 

Osmica križev  - kje so naše prednosti? Čutimo veter v hrbtu, kaj nas potiska naprej? Naše navdušenje nas pelje naprej. Bodimo pozorni, da ne zgrešimo preobrata. Pridejo pomembne novice. 

 

Štirica pikov - kaj je rezultat? Če smo zelo utrujeni od življenja in vseh dogodkov prvih 14 dni novega leta, potem je čas za počitek in resen premislek, kako naprej. Novi koraki naj bodo skrbno načrtovani.

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v levu bo v sredo, 24. 1. 2024 ob 20h na Zoomu. Teme so: kaj še nosimo s seboj in nam res ne služi več? Stopimo ven iz cone udobja. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️ONLINE JOGA: februarja začnemo z dvema terminoma joge prek spleta. Ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. Vadba bo trajala 60 minut. Pričetek: nedelja, 4.2. in sreda 7.2.


Tudi mesečno srečanje »moj joga obred«, ki poteka v živa v studiu, bo sedaj možno spremljati prek spleta – naslednji termin je petek, 2.2.2024 ob 18h.

Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

10 views0 comments
bottom of page