top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 15. 2. - 21. 2. 2021

Kar še cincamo in se ne odločimo, vendar nas energije ta teden silijo, da pa se le odločimo in tvegamo. Le tako bomo našli pravo čustveno zadovoljstvo. To je tudi teden, ko bomo morali žonglirati med različnimi stvarmi, ki nam bodo prišle nasproti. Ampak sedaj smo že tako izkušeni da se znajdemo v vseh situacijah. Samo fokusirati se moramo, biti zanesljivi in uspeh je zagotovljen.


Petica pikov, osmica pikov, kraljica pikov – kakšna je trenutna situacija? Smo v fazi, ko iščemo novo pot v naših življenjih, da postanemo to, kar nam je namenjeno: najboljša verzija nas samih. Seveda to pomeni, da se moramo odločiti in seveda s tem tvegamo, ker morda pa se nam vseeno ne bo izšlo. Morda smo zelo frustrirani in ne vemo kaj naj naredimo. Ne smemo se upirati nastali situaciji, ker bo to samo še poglobilo frustracijo. Namenoma ponotranjimo svojo pozornost z meditacijo in poiščimo novo pot znotraj nas. To je tudi čas, da se umaknemo pred motilci. To je proces, da postanemo bolj zreli, da res postanemo mi, ne glede na vse ostalo.


Desetica kar – kaj se dogaja? Morda še nismo čisto dozoreli, ali pa niso še čisto dozorele naše odločitve, vseeno pa smo v vsem tem času napredovali: sedaj smo bolj iznajdljivi: znajdemo se v vseh situacijah in vidimo uporabno vrednost v vseh stvareh in jih znamo uporabiti.


Kralj src, smrt, kočija – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Za prihodnje delovanje bo pomembno to, da smo zanesljivi in da ustvarjamo, delujemo z ljubeznijo. Življenje vzamemo v svoje roke in šibamo naprej. Vztrajati moramo kljub nepredvidljivem razmeram in to nas bo transformiralo v bolj zrele ljudi.



Devetica križev, trojica kar, petica kar, kralj kar obrnjeno, sodba obrnjeno, hudič – kaj naj naredimo, kje je fokus? Smo neodločni, sami sebi ustvarjamo ovire, odlašamo v nedogled. Nekaj moramo spustiti iz rok, da presežemo to stagnacijo. V sebi smo razdvojeni, kar ne vidimo, kaj so naši pravi cilji, odvisni smo od mnenja drugih, kar nas vodi v nezadovoljstvo. Soočiti se moramo z osebnimi strahovi in delati na izražanju samih sebe.

Torej, moramo se odločiti in to nam prav nič ne diši. Nočemo prevzeti odgovornosti za svoje življenje. Vendar imamo na zalogi omejene resurse, ne moremo biti na 100 koncih hkrati. Ali se bomo fokusirali in odločili?

To je faza težkega dela, ko delamo na izražanju tistega, kar nam res leži. Oceniti moramo tisto, v čemer smo res dobri in se osredotočiti samo na to. In ko bomo to storili, bomo zadovoljni s svojem delovanjem/ustvarjanjem, čeprav se morda na začetku ne bo še nič konkretnega pokazalo. Vedno je vredno, da delamo tisto, kar si res želimo.


Dvojica pikov, osmica src, štirica kar, fant kar obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Preveč smo neodločni, da bi res začeli delati na svojem talentu. Morda dvomimo v svoje sposobnosti. Vendar moramo početi nekaj, kar nas bo držalo pokonci: izpolnilo nas bo le tisto, kar bomo delali iz ljubezni. Le tako bomo našli pravo čustveno zadovoljstvo.


As kar, osmica kar, štirica src, ljubimca obrnjeno, zvezda – kje so naše prednosti? Ok, torej se kar še ne moremo odločiti, ne moremo se zanesti sami nase, da se bomo res prav odločili. Vendar ne pozabimo: upanje vedno obstaja. Globoko v nas je optimizem in inspiracija. Imamo nek talent, ki nam bo še močno koristil, vendar moramo najprej raziskati, kaj je to. Počasi se koščki sestavljajo v mozaik, nujno pa je, da se fokusiramo. Uspeh je zagotovljen, prišli bomo do trenutka, ko bomo lahko rekli: to je to! In to kar je to, kar že cel čas iščemo, nam bo dalo varnost in ljubezen.


Fant križev obrnjeno – kaj je rezultat? Torej smo razdvojeni, veliko dela imamo sami s seboj in z drugimi. Smo kot žongler, ki ima v zraku cel kup žogic. Ampak dajmo se osredotočiti in zberimo pogum, da sledimo svoji inspiraciji. Potrudimo se ta teden, da v tem letu ustvarimo res nekaj posebnega.


12 views0 comments
bottom of page