top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 15. 5. – 21. 5. 2023

Ta teden se konča sezona mrkov, vendar so energije še vedno zelo pestre. In karte kažejo, da smo izgubili mir, da je energija all over the place. Karte večkrat omenijo, kako moramo vaditi sočutje in da se znamo pomiriti, ne glede na situacijo. Da moramo najti mir v sebi. Manjka nam jasnosti: mrki, aspekti s Plutonom in retrograden Merkur še vedno delajo svoje. Vseeno se potrudimo in za začetek dajmo namero, da si jasnosti res želimo in nato ukrepajmo v skladu s to namero.





Zmernost obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Ali smo spokojni? Najbrž ne. Nekaj gre zelo navzkriž in potrebno je narediti neke prilagoditve, neko spremembo – morda spremembo v razmišljanju. Spravimo se nazaj v svoje središče. Ne se osredotočati na svetleče stvari, osredotočimo se na res pravo stvar. Sedaj je še toliko bolj pomembno, da imamo vklopljen tavelik gumb za potrpežljivost: dopustimo, da se zadeve odvijejo tako, kot se morajo.



Kralj pikov obrnjeno - kaj se dogaja? Dogaja se to, da ker smo izgubili potrpežljivost in notranji mir, se sedaj soočamo s pomankanjem strukture, rutine, samodiscipline. Ne uporabljamo glavo, zato izgubljamo hladnokrvnost. Kje sta jasnost in fokus na vizijo?



Moč obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar bo res pomembno je to, da vzdržujemo notranjo moč, kar pa ne bo ravno enostavno glede na prejšnje karte in glede na to, da je ta karta obrnjena. Nimamo kaj: vežbajmo obvladovanje svojih čustev in to, da se znamo pomiriti v vsaki situaciji.



Kolo sreče obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ali smo obtičali? Morda se tako oklepamo starega, da se je sreča izčrpala kar sama od sebe. Ego mora spustiti določene stvari, da nas lahko potem Vesolje podpre in da se zadeve premaknejo.


Šestica src - kje bi lahko bile težave? Težave so, ker živimo v preteklosti. Vendar preteklosti ne več, energija mrkov in Plutona je pometla s starim. Nehajmo se oklepati vsega, kar je bilo. Minilo je. Sedaj ni čas za čustveno nezrelost. Čas je, da gremo naprej.


Kočija obrnjeno - kje so naše prednosti? Ojej, tudi ta karta je obrnjena: očitno smo re obtičali, ker se tako upiramo spremembam. Morda pa gremo naprej, ampak brez načrta in pojma kaj in kako. Stvari uhajajo izpod nadzora in moramo se zbrati, če ne sledi popoln kaos. Naredimo največ iz naših sposobnosti v tem trenutku. Imamo vsa orodja, da manifestiramo, kar si želimo. Nadaljujmo z zdravo samozavestjo in najdimo magičnost v sebi.




🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v biku bo v sredo, 17. 5. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

11 views0 comments
bottom of page