top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 16. 1. – 22. 1. 2023Ta teden smo tik pred lunarnim novim letom, Merkur in Uran se obrneta direktno. Trdo delo je na agendi, tako da bomo lahko potem zaštartali v novo leto in tudi proslavili rezultate. Pomembno je, da imamo res radi svojo realnost, tako da pazimo, kaj kreiramo, premislimo in dobro načrtujmo. Tako, da najdemo svojo luč, ki nas vodi skozi življenje.


Šestica kar - kakšna je trenutna situacija? Jah, n'č ne. Delati moramo in vztrajati. Če delamo tisto, kar nam je res všeč, potem nam tudi veliko dela daje zadovoljstvo. Ni tako težko. Ob tem pa se odprimo obilju Vesolja, da bo šlo še lažje.

Trojica kar - kaj se dogaja? To je sedaj faza težkega dela. Trenirati moramo, da bomo res dobri. Izpilimo svoj talent. Pomembno je tudi timsko delo. Če želimo, da se bo res nekaj izpeljalo do konca, moramo pomagati sodelavcem. Delujmo za skupni cilj.


Dvojica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je zavedanje, da podobno privlači podobno. Če smo čustveno povezani sami s seboj, potem privlačimo ljudi, ki se bodo čustveno povezali z nami. In tako razmerje potem lahko temelji na prijateljstvu in spoštovanju.


Štirica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Osredotočimo se na svoje delo in prišla bo na nagrada. Nagrada lahko pride tudi v obliki finančnega povračila. Pot inspiracije ni vedno lahka, ampak počasi prihajamo tudi do tega, da bomo lahko proslavili svojo zavzetost.


Desetica križev - kje bi lahko bile težave? Morda je breme precej veliko in imamo občutek, da ne bomo zmogli. Ne pozabimo, smo čarovniki, ki sami ustvarjamo svoje življenje. Sčarajmo rešitve, tudi če niso popolne. So pa najboljše v tem trenutku.


Desetica src - kje so naše prednosti? Četudi stvari niso popolne in čaramo rešitve iz zraka, je pomembno, da imamo to življenje, ki ga ustvarjamo res radi. In da ustvarjamo res dobro realnost. Ne moremo vedno dobiti točno tistega, kar si želimo, je pa pomembno, da je to kar kreiramo vzdržno na dolgi rok.


Puščavnik - kaj je rezultat? Ali smo res v sozvočju s svojimi načrti, ali res kreiramo dobro realnost? Merkur se obrne direktno ta teden, imamo še zadnjo šanso, de pregledamo in premislimo svoje načrte. Da najdemo svetilko, da sami sebi osvetlimo pot iz tunela.
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v vodnarju bo v četrtek, 19.1. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.si


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

8 views0 comments
bottom of page