top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 16. 11. - 22. 11. 2020


Tokrat 15 kart in kaj nam pravijo? Velja, da če se v razporeditvi kart prikaže katerakoli desetica, da imamo mi to, vse zmoremo. Tokrat imamo desetico kar: smo praktični in iznajdljivi, našli bomo rešitev, da pridemo do večjega čustvenega zadovoljstva. Ostalih izzivov pa tako kot vedno do sedaj, ne manjka.

Stolp obrnjeno, trojica pikov, štirica križev, kočija obrnjeno – kakšna je trenutna situacija?

Kaže se psihološka kriza, sicer ne prehuda, živimo v rutini, ujeti smo v neki situaciji. Če se hočemo znebiti občutka ujetosti, se zahteva trud in pogum, da se poženemo naprej v neznano.

Nastala situacija ni razlog za obup. Nasprotno, pogum in vpeljevanje sprememb zagotavljajo, da bomo prišli do boljšega počutja in varnosti. Vseeno pa se nam lahko v zadnjem trenutku stvari sfižijo, zato se nam zdi, da smo mi tisti, ki smo večni poraženci v nastali situaciji.

Osmica križev in as kar – kaj se dogaja?

Smo še vedno na prepihu, v obdobju prehoda, vendar imamo navdih za spremembe, morda pridejo še nove ideje. Svoje energije ne smemo tratiti za stvari, ki so minile, energijo moramo vlagati v to, da odkrijemo svoje zmožnosti in talente, ki nam bodo služili v prihodnosti. Razvijamo sami sebe.


Desetica kar – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje?

Ne glede na prepih in dejstvo, da naš čaka še veliko dela, smo iznajdljivi in hitro ocenimo situacijo, kaj nam služi in kaj ne. Smo praktični.


Svečenik obrnjeno, trojica src, dvojica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus?

Karkoli nam že pride nasproti, ne smemo izgubiti zaupanja, da se bodo stvari obrnile na bolje. Na stvari smo zmožni pogledati na originalen način in s kreativnostjo se lotimo nastale situacije.

Osredotočiti se moramo na tisto, kar imamo in to negovati in ne objokovati izgubljeno. Najdemo druge stvari, ki nas veselijo. To je še toliko bolj pomembno, da ohranimo moralo in se ne predamo.

As src – kje bi lahko bile težave?

Zavedati se moramo, da privabimo v življenje tisto, kar tudi sami samo, kar sami oddajamo navzven. Pomembna je čustvena povezanost s samim s seboj. Če tega nimamo, so potem tudi drugi odnosi neosebni in površinski.

Osmica src – kje so naše prednosti?

Naša prednost je ravno v tem, da se zavedamo opozorila prejšnje karte. Stremimo k čustveni povezanosti, gojimo ljubezen v naših srcih. Pomembno nam je čustveno zadovoljstvo in to, kar čutimo sami o sebi, ne kaj drugi čutijo do nas.

Čarovnik obrnjeno, petica pikov, fant kar obrnjeno – kaj je rezultat?

Videti je, da načrti in cilji ostajajo še vedno nerealizirani. Situacija nam predstavlja mentalno nelagodje, nimamo taprave volje.

Situacija je prišla do »make it or brake it« momenta, ali bomo šli naprej, ali bomo zadevo prekinili. Kako se bomo odločili, je o

dvisno od tega ali smo čustveno zadovoljni ali nismo. Vsekakor pa nas ne sme premamiti lenoba in »bom-že-kako« miselnost. Uporabiti moramo vse svoje zmožnosti, da se odločimo, kaj bomo naredili v dani situaciji in da najdemo čustveno zadovoljstvo.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page