top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 16. 5. – 22. 5. 2022


Karte so jasne: če se hočemo premakniti naprej, moramo nekaj, kar nas vleče dol, pusti za seboj. Ostati moramo fokusirani in zavihati rokave. Polna luna v škorpijonu in lunin mrk ima zraven Ketuja: ta nam kaže, kaj moramo spustiti. Lunacija je v kvadratu s Saturnom in ta nas priganja, da se lotimo dela. Ni časa za javkanje in zabušavanje.


Cesar, trojica križev - kakšna je trenutna situacija? Smo na poti inspiracije, nekaj želimo uresničiti. Zato moramo vzpostaviti red in disciplino. Vzpostavimo nadzor, da bomo lahko naredili pravo stvar. Ko vložimo potreben trud, pride uspeh. Bodimo pogumni in zaživimo svojo resnico.


Kralj pikov obrnjeno - kaj se dogaja? Sedaj je res skrajni čas, da nekaj spustimo. Pa karkoli že to je, tudi naša bolečina in smiljenje samim sebi. Tako ne gre več naprej.

Desetica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kakšno realnost želimo kreirati? Bistvo je, da imamo radi svoje realno življenje. To lahko dosežemo tako, da smo zavestni pri svojem vsakodnevnem življenju. Realnost nam odseva, kaj nosimo v sebi.


Šestica src, osmica kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Zbrati se moramo in fokusirati. Imamo moč, da spremenimo, kar moramo spremeniti. In več ko bomo vadili, bolje nam bo šlo. Vložiti moramo trud, da bomo postali mojstri.


Trojica pikov - kje bi lahko bile težave? Da bi postali mojstri svojih življenj, zahtevo trud. Veliko truda in napora, tu se ni za sprenevedati. Nekaj moramo pusti za seboj, da se lahko zgodi zdravljenje in da pride uspeh.


Petica src, devetica src - kje so naše prednosti? Še ena karta fokusa in perspektive. Ni vse izgubljeno, odprimo oči in videli bomo koliko ljudi okoli nas, ki nam želijo pomagati. V določenem momentu pa se moramo tudi zavedati, da če se preveč naprezamo, da ravno tisto, kar si tako močno želimo, ne pride.


Puščavnik - kaj je rezultat? Občutek imamo, da smo sredi temnega tunela. Iščemo nekoga, ki nam bo prinesel luč in razsvetlil vse skupaj, kar celo življenje morda. Ampak ta oseba, ki drži luč, moramo postati sami. Morda še ne vidimo, ampak sedaj je v zraku toliko transformativnih energij, da bomo prišli na drugo stran tunela in videli novo življenje.






8 views0 comments
bottom of page