top of page

[💞KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 16. 8. – 22. 8. 2021


Ok, karte pravijo, da naj nehamo s pritoževanjem in raznoraznimi izgovori, zakaj česa ne moremo izpeljati. Čaka nas delo in prej ko se ga bomo lotili, boljše bo za vse nas. Dajmo namero in se osredotočimo na uspeh.
Svečenik obrnjeno – kakšna je trenutna situacija? Vzpostavlja se nov red in ubogljivost nima več smisla. Dobro je, da dvomimo o vsem, kar se dogaja, običajne razlage ne zadostujejo več in prav je tako. Razmišljajmo s svojo glavo in poskušajmo najti nove, originalne rešitve.


Svet, šestica pikov – kaj se dogaja? Smo na koncu cikla: ene stvari se zaključujejo, druge začenjajo. Da smo prišli do sem, kjer smo sedaj, smo veliko dali skozi. Vseeno nas morda daje depra, ker imamo občutek, da nimamo nadzora nad dogajanjem. Bolj mirne vode so na horizontu, zaupajmo Vesolju, da nas vodi v pravo smer.


Trojica kar, osmica src– kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Pred nami je faza težkega dela, potrebno bo tudi timsko sodelovanje. Kar je res pomembno, da najdemo čustveno zadovoljstvo znotraj nas, najti moramo veselje do življenja: četudi imamo morda v tem času občutek zapuščenosti in da smo sami za vse, gremo naprej z radovednostjo, kaj vse leži pred nami.


Kočija – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus mora biti na tem, da smo odločeni za akcijo in uspeh. Stvari se odvijajo, morda počasi, ampak se. V igri je več dejavnikov, ki jih je potrebno uskladiti: zato je potrebno vzeti vajeti v svoje roke. Pot, na kateri smo, zahteva veliko truda, ampak toliko kot bomo vložili, toliko bomo dobili. In ne pozabimo: svobodni smo, da si postavimo lastna pravila.


Osmica kar – kje bi lahko bile težave? Ok, res, je, stvari se velikokrat tudi ne izidejo, vendar ne smemo nikoli pozabiti, da smo močni: potrudimo se. Odstranimo vse moteče dejavnike in pljunimo v roke.


Fant kar obrnjeno – kje so naše prednosti? Ne sme nas premagati lenoba, uporabiti moramo vse naše zmožnosti. Le tako se bodo prava vrata odprla in le tako bomo prišlo do manifestacije pri delu.


Zvezda obrnjeno, devetica src – kaj je rezultat? Če se ne bomo vzeli v roke in se potrudili, sprejeli dane priložnosti, potem nas čakajo samo še brezup in fantazije o tem, da bi nas nekdo rešil. Morda je situacija drugače, kot bi se jo trenutno želeli, vendar moramo najti ljubezen do trenutne realnosti. Kaj so naše strasti? Kaj je v našem interesu, da se uresniči? Dajmo namero in lotimo se dela.

3 views0 comments

Comments


bottom of page