top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 17. 1. – 23. 1. 2022


Astrološko gledano je pred nami pomemben teden, zato ni čudno, da imamo na koncu Kolo sreče. Kako se bo odvilo? Ja, nekaj ima pri tem tudi karma. Nekaj pa mi sami: ali se bomo predajali razočaranju? Ali bomo zmogli iskreno pogledati resnici v oči glede trenutnih odnosov, v katerih smo?Petica src, desetica pikov, fant kar obrnjeno – kakšna je trenutna situacija? Že prejšnji teden smo ugotovili, da se nekaj ni izšlo, razočaranje je še vedno veliko. In sedaj se osredotočamo samo na to. Kaj lahko storimo? Najprej se sprijaznimo z bolečino. In nato se nehajmo osredotočati na izgubljeno, ampak dajmo fokus na to, kaj imamo, kakšne izkušnje smo pridobili. Osredotočimo se na to, kaj lahko gojimo, kako lahko rastemo. Nove priložnosti, tudi finančne, prihajajo, vendar pozor, sedaj sta retrogradna Venera in Merkur – pazimo na drobni tisk.


Šestica pikov, osmica križev, fant pikov – kaj se dogaja? Torej smo v obdobju turbulenc, nekakšnega prehoda. Vendar smo v depri: nimamo nadzora nad dogodki ali smerjo. Sedaj je čas, da zaupamo v vodstvo Vesolja. Morda lahko vseeno že čutimo voljo, ki nas potiska naprej. Navdušenje se vrača. Ideje prihajajo, imejmo zvezek pri sebi, da si zapišemo vse, kar se nam utrne. Vrača se pogum za soočanje z izzivi. Pazimo le, da ne zgrešimo preobrata.


Trojica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Ne se osredotočati na to, kaj trenutno nimamo, saj se tako povečuje občutek ločenosti z Življenjem. Zato izkoristimo vse trenutke za povezovanje in proslavljanje. Ohranimo pozitivno naravnanost.


Kraljica križev obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na naši viziji, čeprav je trenutno težko. Ohranimo širšo sliko. Če si želimo spremembe, jih moramo samo ustvariti, sami pripeljati v naša življenja.


Dvojica src – kje bi lahko bile težave? Ko že govorimo o spremembah in o povezovanju z drugimi. Vprašajmo se, v kakšne odnose vstopamo. Vsi odnosi morajo temeljiti na enakosti in vzajemnem spoštovanju. Kot rečeno, sta retrogradna oba: Venera in Merkur – dober čas, da preverimo s kom in na kakšen način se povezujemo. Morda nas doleti kakšno spoznanje, ki bo katalizator za spremembe.


Zmernost – kje so naše prednosti? In spet smo pri retrogradnem Merkurju in Veneri: zmernost in potrpežljivost nam bosta prav prišla. Morda moramo na nekem področju malo stopiti nazaj, se omejiti in se posvetiti kakšni zadevi, ki smo jo zanemarili.


Kolo sreče obrnjeno – kaj je rezultat? V tem tednu naš čaka veliko astrološkega dogajanja in kolo sreče se res obrača. Kako se bo obrnilo? Neka karma se mora odviti. Morda pride do nepredvidenih zunanjih vplivov, ki bi lahko neugodno vplivali na dogodke. Vendar moramo zaupati procesu, saj priložnosti ves čas prihajajo na našo pot. Fokusirajmo se, dajmo namero, kaj si res želimo. Vesolje ima za naš načrt, čeprav ga mi (še) ne vidimo.

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page