top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 17. 10. – 23. 10. 2022

Ok, kaj si res želimo? Tko, reees želimo? Ali sploh vemo? Če hočemo, da se kaj spremeni, bo potrebno začeti z delom. Še pred tem pa bi bilo dobro, da spremenimo pogled na svet in na to kaj se da in kaj se ne da. Pazimo, da nas ne ujame analiza-paraliza. Čas za akcijo, kljub nejasnostim, je tu.
Sedmica src - kakšna je trenutna situacija? Veliko imamo idej in načrtov, ali se spravimo v akcijo, da bi jih tudi uresničili? Z glavo v oblakih se ne bo nič premaknilo. Pazimo tudi, kaj vse smo prerasli in se sedaj pehamo za nečem, kar v bistvu sploh več ne potrebujemo.


Petica src - kaj se dogaja? Morda pa smo v teh dneh doživeli hudo soočenje z realnim stanjem. Karkoli je že bilo, se moramo z izgubami soočiti na zdrav način. Pripravljeni smo, da nadaljujemo s svojim življenjem. Ali lahko odpustimo in najdemo lepoto v življenju, kljub preizkušnjam?

Luna - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Nepričakovane težave in drama, kar komplicira stvari. Veliko je zaskrbljenosti: strah prosto šiba naokoli, ustvarja nove skrbi, nove pošasti, ki bi jih bilo treba ubiti. Naj se pokaže vse, kar se mora pokazati, da pridemo do globljega razumevanja.


Osem pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Moramo se spraviti ven iz svojih misli, v katere smo se čisto zakvačkali. Um je lahko naš največji sovražnik – v kakšno godljo smo se sami spravili? Raziščimo možnosti, kaj lahko storimo. Če želimo uresničiti svoje sanje, moramo preseči omejitve. Zberimo moč za preboj.


Dvojica pikov - kje bi lahko bile težave? Bolj kot analiziramo slabše je. Odločiti se moramo, čeprav se bojimo neznanega. Še vedno želimo uresničiti sanje? Vstanimo in premaknimo svoje zadnjice.


Ljubimca obrnjeno - kje so naše prednosti? Sedaj ni čas za impulzivnost pri določanju - vzemimo si čas za razmislek in ugotovimo, kaj si res želimo.


Kolo sreče obrnjeno - kaj je rezultat? Sami smo svoje sreče kovači. Če imamo občutek, da smo obtičali, bi bilo dobro najprej spremeniti zastarel pogled na svet, na situacijo, v katerih se nahajamo. Lotimo se dela in zaupajmo procesu.🎯Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, mi pišite na email: lunakrajc@gmail.si .


8 views0 comments
bottom of page