top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 17. 4. – 23. 4. 2023


In prišli smo do drugega mlaja v ovnu in ta je v obliki sončevega mrka. Stvari se premikajo s svetlobno hitrostjo. Vseeno bodimo pazljivi pri odločanju, morda je sedaj bolje počakati, da se ne prenaglimo. Vrata se odpirajo in zapirajo, naj se najprej prah poleže. Vendar to ne pomeni, da samo sedimo in čakamo: prevzemimo iniciativo, tam, kjer se ponuja priložnost.




Dvojica kar - kakšna je trenutna situacija? Toliko se dogaja, da smo kot žongler v cirkusu. Pazimo, da ne pregorimo. Ostanimo prizemljeni in fleksibilni. Pazljivo tudi pri odločanju: dobro pretehtajmo argumente za in proti, morda je rešitev neka zlata sredina.

Osmica križev - kaj se dogaja? Stvari se odvijajo z neverjetno hitrostjo. Nek projekt se končno približuje koncu. Sedaj res čutimo veter v hrbtu, ki nas potiska naprej. Bodimo pozorni, da ne zgrešimo preobrata ali novic.

Desetica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Karte, ki so prišle v preteklih tednih, so govorile o novem ciklu, ki se začenja. To pomeni, da so pred nami ponovno vse stopnje in vse bomo morali dati še enkrat skozi. Vendar bomo zmogli. Postavimo si prioritete, vklopimo tavelik gumb za potrpežljivost: počasi se daleč pride.

Devetica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Nujno je, da razmišljamo pozitivno. Misli so stvari, pomembno je, kaj in o čem razmišljamo in da se ne zapletamo v scenarije katastrofe. Dobro se dogaja, Vesolje nas podpira.


Pravica - kje bi lahko bile težave? Morda imamo občutek, da smo bili opeharjeni. Ali pa si očitamo, da smo zamudili priložnosti. Vseeno, sedaj ni čas za nepremišljeno akcijo: pustimo, da se zadeve najprej umirijo.


Štirica src - kje so naše prednosti? Ne osredotočajmo se na stvari, kot naj bi bile, ampak se odprimo možnostim, ki nam jih ponuja Vesolje. Ali lahko prepoznamo priložnost, ki je pred našim nosom in bi lahko vse rešila? Potrebujemo refleksijo, pregled stanja.


Kralj križev - kaj je rezultat? Sedaj je čas, da prevzamemo iniciativo in izrazimo energijo močnega in kreativnega vodje. S strastjo pripeljimo vizijo v življenje.


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj ovnu bo v sredo, 19. 4. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

10 views0 comments
bottom of page