top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 17. 7. – 23. 7. 2023

Prejšnji teden je zelo dobro kazalo, sedaj pa so prisotne energije, kot da smo med mrki. Kaj čmo, spremembe so edina stalnica. Rahu in Ketu prideta na os oven - tehtnica in stvari se kažejo v drugačnih, novih lučeh. Predvsem stvari, ki se nanašajo na: kdo sem jaz in kaj so moje potrebe vs. kakšne odnose z drugimi si želim. Sonce se sreča s Plutonom in Mars s Saturnom – nekaj se ustavlja, nekaj je potrebno ozavestiti. Stvarem moramo pustiti, da se odvijejo. Pazimo se le, da ne vztrajamo pri lanskem snegu.
Devetica pikov - kakšna je trenutna situacija? Ko Rahu in Ketu zamenjata znamenje se pokaže, kje je energija in kje je ni več. Nekaj se zaključuje. In Ketu tudi pokaže, kako hendlamo zaključevanje: ali se oklepamo ali lahkotno spustimo, ker se zavedamo, da smo nekaj prerasli. Soočimo se in se osredotočimo na izid, ki bo v naše najvišje dobro (kar pa ni nujno, da je po volji ega).


Desetica src - kaj se dogaja? Kakšno realnost kreiramo? Ustvarimo si tako realnost, ki jo imamo radi, da bomo zdržali dolgoročno. Imejmo odprto srce, da se bo kolo sreče obrnilo nam v prid.


Pravica - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kakšne izbire delamo glede svojega časa, energije, življenja? Kaj moramo narediti, da pride več ravnotežja? Kakšne so naše prioritete? Ali nas osrečujejo? Ali so odnosi v reciprociteti: dobimo toliko kot dajemo? Bodimo hvaležni, dajmo tudi nazaj. Ta karta je čisto v znamenju Ketuja v tehtnici, ki bo pokazal na vsa neravnovesja v odnosih.


Štirica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na odnosih. V kakšnih odnosih smo zasebnem in poslovnem življenju? Ene stvari se na novo postavljajo. Ne pozabimo, da je to pot, ki vodi domov, domov k sebi. Ko pridemo domov k sebi, potem iz nas zasije luč. Povabimo tudi druge s svojemu srčnemu ognju, k svojemu srcu.


Svečenik obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Se ponovi iz fokusa prejšnji teden. Ali smo uspeli najti svojo duhovno resnico, svoje vrednote po katerih želimo živeti? Kaj nas življenje skuša naučiti? Ne gre brez širše perspektive, širšega pogleda na vso stvar. Kako to najti? Mati narava hrani modrost, ki jo potrebujemo. Zaprimo računalnik, odložimo telefon in pojdimo v naravo po uvide in spoznanja.

Stolp - kje so naše prednosti? Kako dojemamo izzive? Ali lahko nastalo izkoristimo za rast? Ne si preveč oteževati življenja s tem, kako naj bi vse bilo, kako se mora odviti. Spustimo varnost, ki nam jo daje um. Stvari se na novo postavljajo in procesa ne moremo prisiliti, moramo mu dopustiti, da se odvije. Zaupajmo, da nas nekaj vodi k tistemu, kar nam je namenjeno in kar je namenjeno, da postanemo,


Luna - kaj je rezultat? Luna osvetli naše sence. Našo temno stran. Strah prosto šiba naokoli, ustvarja nove skrbi, nove pošasti, ki bi jih bilo treba ubiti. Vendar ne skrivajmo svoje sence, naj se pokaže vse, kar se mora pokazati, da pridemo do globljega razumevanja.


Krog za polne in prazne lune odhaja na počitnice. Nov krog prek Zoom bo zopet v zadnjem tednu avgusta.


13 views0 comments
bottom of page