top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 18. 10. – 24. 10. 2021


Prihaja energijski preobrat in karte pravijo: pripravljeni, pozor, zdaj! Veliko je odvisno tudi od tega, kar smo delali do sedaj. Če smo vztrajali na svoji poti, potem je sreča na naši strani. Zaupajmo vase in gremo naprej in ob tem ohranimo veselje do življenja in veselje kar tako.

Fant kar – kakšna je trenutna situacija? Veliko se dogaja, ampak glavno vprašanje je: ali zmoremo sredi vsega tega najti veselje? Veselje kar tako, zaradi veselja samega. Uživajmo življenje, cenimo druge ljudi v naših življenjih. Zabavajmo se.


As križev, trojica kar, osmica src – kaj se dogaja? V zraku je veliko kreativnega potenciala, kot da so se prižgale vse vžigalice naenkrat. Da se to energijo ustrezno kanalizira, je potreben fokus in veliko samonadzora. Odgovor na vprašanje, kako najti veselje, se skriva tudi v tem, da nenehno ozaveščamo, kaj čutimo v sebi in da razumemo, da nam zunanji dosežki ne dajo tistega pravega občutka izpolnitve. Pomembna je ljubezen, ki jo nosimo v srcu.


Norec obrnjeno, šestica kar, desetica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? To je obdobje, ko moramo biti proaktivni. Spremembe, ki jih sami iniciiramo so lažje in hitrejše. Seveda pa lahko vedno, kot bebci, opazujemo, kako nam zadeve uhajajo iz rok in ko vse mine, zagledamo rezultat svoje neaktivnosti in se počutimo trapasti v lastnih očeh. Zato akcija: smo čarovniki, ki sproti ustvarjamo svojo realnost. Odločitve, ki jih sprejemamo sedaj, zahtevajo premišljenost, načrtovanje in namen. Cilje dosežemo s pozitivnim pogledom na vso stvar: združimo vero in praktično delovanje.


Luna obrnjeno, kraljica kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Če nas popadejo destruktivni impulzi, jih moramo pripoznati in jih sprejeti, nato pa opustiti. Tako se bomo tudi izognili (samo)prevari ali skriti (samo)sabotaži. Ohraniti moramo nazor nad življenjem in vsemi projekti. Ostanimo praktični in razumni. Ambicije združene s trdim delom dajejo izjemne rezultate.


Kraljica križev – kje bi lahko bile težave? Težava je pravzaprav samo ena in to je, da je energija tako nestabilna, da nas lahko zavrtinči in začnemo delati neumnosti ali pa se popolnoma izčrpamo. Zato je toliko pomemben fokus.


Desetica kar – kje so naše prednosti? Da smo prišli do sem, smo dali že veliko skozi. Sedaj se znajdemo na vseh terenih in hitro ocenimo, kaj je na stvari. Preostane nam le eno: just do it.


Petica križev, sedmica kar – kaj je rezultat? Ostati moramo disciplinirani, ne smemo uničiti prihajajočega uspeha z nerealnimi pričakovanji. Zaupajmo vase: s svojo sposobnostjo organizacije in znanjem smo sposobni uresničiti velike stvari.

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page