top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 18. 4. – 24. 4. 2022


Velika noč je in prišla ja karta smrti, ki pomeni preobrazbo v tarotu in ne fizične smrti. Ker tajming. To je obdobje velikih sprememb in novi cikli se začenjajo. Vendar sta za spremembe potrebna pogum in potrpežljivost. Ali zmoremo najti notranjo moč? Ali lahko zaupamo življenju? Naj nas upanje ne zapusti.





As pikov, šestica pikov - kakšna je trenutna situacija? Nekaj se razkrije, neka resnica o nas samih, nekaj, kar smo si zanikali. In to je dobro: sedaj nas vsak, ki ima 5 minut časa, ne more več sprovocirati in vreči iz tira. Gremo prek svojih travm iz preteklosti, imamo podporo. Dober čas, da pozdravimo svoje rane.


Fant kar - kaj se dogaja? Spremembe se dogajajo, nove priložnosti prihajajo. Vrata na katera trkamo se končno začenjajo odpirati. Smo na pravem mestu, ob pravem času. Uživajmo v družbi.

Smrt, fant src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje?

Prišli smo do nekega konca, do neke spremembe, sedaj je pred nami nova rast, ponovno rojstvo. Pred nami je obdobje velike kreativnosti, želje po eksperimentiranju. Poglejmo na svet skozi magijo in svetlobo.


Svet, as križev, desetica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Vse delamo istočasno, smo kot žongler ali pa kot čarovnik – nekaj ustvarjamo. Tudi če imamo občutek, da smo za vse sami, nič ne de – zmaga je naša. To je res obdobje velike kreativnosti, ki pa zahteva veliko osredotočenost. Prevzeti moramo odgovornost zase. Nek cikel se je zaključil in sedaj lahko vidimo, da so bili vsi odgovori v nas samih.

As src - kje bi lahko bile težave? Težave bi lahko bile v tem, da sami sebe blokiramo. Blokiramo svoje srčne želje, blokiramo ljubezen. Pomembno je, da ne vidimo kozarec na pol polno ali napol prazno. Fora je v tem, da lahko kozarec vedno znova napolnimo.

Moč - kje so naše prednosti? Najdemo pogum v svojem srcu in se tako soočimo z izzivi. Imamo notranjo moč in pogum. Sedaj znamo shendlati svoja čustva in se pomiriti in to v vsaki situaciji. Do cilja pridemo s potrpežljivostjo.


Zvezda obrnjeno - kaj je rezultat? Veliko je sprememb in priložnosti, vendar na nas vseeno prežijo nevarnosti. Ena taka nevarnost je, da ne izkoristimo dane priložnosti za spremembo smeri. Morda nas daje nemir, morda želja, da nas kdo reši. Vendar smo sami odgovorni za svoja življenja. Če imamo občutek, da smo na enem življenjskem področju zastali, potem je čas, da gremo globlje v zadevo. Vzdrževati moramo vero in upanje, da se bodo načrti uresničili, da je sprememba možna.

9 views0 comments
bottom of page