top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 18. 7. – 24. 7. 2022


In spet nam karte kažejo, da se moramo odločiti in nekaj spustiti – in to večkrat. Kolikokrat točno moramo to slišati, da zaleže? Brez tega pač ne bo šlo, ostali bomo ujetniki svojih deafult nastavitev, kako reagiramo in delujemo. Kako bomo torej našli pot iz tunela?

Bližamo se konjunkciji med Uranom in Rahujem. Pred nami je nova pot, vendar moramo staro res pustiti za seboj. In bolje je, da se sami odločimo in ukrepamo, kot pa da nas Življenje prisili v spremembe. Vse je na nas.

Kraljica src - kakšna je trenutna situacija? Kaj res čutimo? Pridimo v stik s svojimi čustvi in pustimo, da nas vodijo. Sedaj je čas, da s svojo prisotnostjo mehčamo napete energije.


Obešenec, kolo sreče, as pikov - kaj se dogaja? Sedaj že vemo, kdo smo in česa se oklepamo in kaj nočemo spustiti. Energije so na obratih: če hočemo naprej, moramo nekaj spustiti. Čas je pravi. To bo prineslo spremembo na bolje. Trenutno se vse na veliko spreminja. Spustimo, kar moramo spustiti in dajmo namero za naprej.


Zmernost - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ampak mi bi vse naenkrat in takoj! Previdno, včasih je res smiselno počakati. Še vedno moramo ohranjati potrpežljivost, zmernost in fokus.


Puščavnik obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Nov teden in spet je prišel obrnjeni puščavnik: katero lekcijo kar naprej ponavljamo in se kar nič ne naučimo? Morda je to tisto, kar moramo spustiti in da bomo potem res našli luč iz tunela. Tunela, ki smo si ga sami ustvarili in sedaj blodimo po njem in kao ne vemo, kaj bi in kaj ne bi – pa čeprav prav dobro vemo, kaj moramo. Vsi odgovori so v nas.

Svečenik obrnjeno, Sodba obrnjeno, kralj pikov obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Če bo nadaljevali po starem, potem bomo postale zagrenjeni in maščevalni, saj se nič ne izteče v naše dobro oz. vsaj mislimo, da se ne. Ampak to je cena, če ne izražamo svoje prave narave. Kaj bomo? Ali si upamo spustiti fiksne ideje in prepričanja? Življenje je iskanje duhovne resnice in ne smemo postati duhovno leni in moralno brezbrižni. Pred očmi moramo imeti širšo sliko in naš duhovni razvoj.


Trojica križev, kralj kar obrnjeno - kje so naše prednosti? Na eni ravni se zavedamo, da prihodnost prihaja. Zato ohranimo pozitiven pogled na vso stvar. Vendar tukaj tili ena druga nevarnost in to je, da nočemo prevzeti odgovornosti za svojo prihodnost. Nočemo sprejeti neke pomembne odločitve in nekaj spustiti. Če se bomo odločili, bomo slej ko prej našli pot iz tunela. Vendar je ta odločitev samo naša.


Kočija obrnjeno, trojica pikov - kaj je rezultat? Ampak karte so neusmiljene: zopet nam pravijo, da moramo nekaj spustiti, da se to potem lahko pozdravi. Drugače samo šibamo naprej, ujeti v stare vzorce, brez prave usmerjenosti. Razkorak med dejanskim stanjem in kaj res čutimo, je prevelik. Sedaj je čas, da se spravimo skupaj. Ko prevzamemo odgovornost za svoje življenje, potem imamo v rokah vajeti, da življenje zapeljemo v tisto smer, v katero mi res hočemo iti.


11 views0 comments

Comments


bottom of page