top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 18. 9. – 24. 9. 2023

Spremembe se še vedno odvijajo in še vedno se veliko dogaja. Zato je tako pomembno, da vemo, kaj nam je v življenju res pomembno. Kajti ko imamo to vedenje, bomo ostalo zmogli, saj toliko znamo in toliko zmoremo. Je pa res, da smo še vedno v neki fazi žalovanja, spuščanja. Odprimo se možnostim, ki nam jih ponuja Vesolje in novim poznanstvom.




Kralj pikov obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Ista karta kot prejšnji teden, na isti poziciji. Očitno še nismo ven iz centrifuge, spremembe se še vedno rolajo. In še vedno je glavno vprašanje, kaj nam je res pomembno v življenju? Dajmo namero, potem pa spustimo pričakovanja.


Trojica pikov - kaj se dogaja? In še vedno je čas čiščenja na vseh nivojih. Nekaj moramo res pustiti za seboj, zato, da se lahko začnemo zdraviti. Neka bolečina je še prisotna, pa tudi nek napor. Dvignimo se nad to in se pozdravimo. Če to storimo sedaj, uspeh ne bo izostal.


Luna obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Končno smo prišli do jasnosti, Merkur je sedaj direkten. Stvari se pokažejo in sedaj vemo, kaj je na stvari. Resnica vedno pride na dan. Strah se je razblinil in samozavestno nadaljujemo. Ker je ta teden v zraku Neptun, bodimo pozorni na sanje.


Čarovnik - kaj naj naredimo, kje je fokus? Pomembno se je zavedati, kaj vse zmoremo. Uporabimo svoje talente in nova znanja. Sami smo kreatorji svojih življenj in prihodnosti. Imamo vse, kar potrebujemo, da dosežemo svoje cilje. Nadaljujmo s popolno samozavestjo in poiščimo magijo znotraj sebe. Zadeve se premikajo na bolje.



Štirica src - kje bi lahko bile težave? Ne se fokusirati na stvari, kot naj bi bile, ampak se odprimo možnostim, ki nam jih ponuja Vesolje. Ali lahko prepoznamo priložnosti, ki so pred našimi nosovi in bi lahko vse rešile? Povežimo se z duhovnim svetom, da spregledamo in najdemo rešitve.



Osmica src - kje so naše prednosti? Morda nas preveva občutek zapuščenosti, ker smo mi nekaj zapustili, odkorakali stran od določenih ljudi ali pa smo opustili načrte. Zato je prisotno razočaranje, morda smo utrujeni. Dajmo si pohvalo za pogum in da smo zmogli ta korak, nato pa gremo samo še naprej, kaj vse leži pred nami?



As src - kaj je rezultat? Se ponovi iz prejšnjega tedna iz pozicije »kje so naše prednosti«: še vedno velja, da je ugoden čas za nova poznanstva in povezovanja. Zakaj ljudje pridejo do nas? Kaj nas dela privlačne? Razvijajmo to plat: da smo tako postavljeni v svojem centru, da ljudje pridejo do nas kar sami od sebe.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v ovnu bo v torek, 26. 9. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

21 views0 comments
bottom of page