top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 10. - 25. 10. 2020Tokrat imamo 10 kart in kaj nam prinašajo? Woha, kar 3 karte za opis trenutnega stanja in stanje nam ne prizanaša. Zahteva se sprememba in čustvena zrelost, da gremo naprej. Izkušenj in znanja imamo sedaj dovolj, da se znajdemo v vseh okoliščinah in naredimo prave izbire.

Devetica src, hudič in smrt – kakšna je trenutna situacija?

Hudič kaže, da se nečesa oklepamo in nočemo spustiti, tudi npr. za ceno, da izgubimo naše zdravje. Nekaj je za nas hudo pomembno, vendar kakšno ceno moramo plačati, da vzdržujemo privid uspeha? Karta smrti nam kaže, da smo prišli do konca, obrniti moramo perspektivo, zgoditi se mora sprememba, prostor moramo dati novi poti, novim izkušnjam, novemu življenju. Začenja se nova doba in devetica src kaže na našo zrelost, da smo prišli do spoznanja in uvida, kakšno je realno življenje, ki ga je vredno živeti in da tu najdemo zadovoljstvo.

Devetica kar – kaj se dogaja? Vse stvari, ki jih delamo, jih delamo zato, da bi se počutili vredne ljubezni, da bi dobili občutek lastne vrednosti. Celotna poanta pa je, da ko delujemo, da delujemo iz božanske zavesti in ne iz ego zavesti.

Desetica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Trenutna situacija nas uči, da jo moramo sprejeti takšno kot je in da moramo v tej situaciji najti ljubezen do vsega kar je. Moramo čustveno odrasti, da funkcioniramo v trenutnih okoliščinah in da lahko zdržimo na dolgi rok.

Dvojica pikov – kaj naj naredimo? Poskrbeti moramo zase, drugače se bomo skurili. Morda moramo k zdravniku, morda na terapijo, morda potrebujemo le ornk počitek. Prositi moramo za pomoč, sami ne zmoremo vsega.

As pikov – kje bi lahko bile težave? As pikov pa kaže, da moramo naprej nekaj spoznati o nas samih: preden prosimo za pomoč, si moramo najprej priznati, da nismo vsemogočni.

Devetica pikov – kje so naše prednosti? Do nečesa, za kar smo mislili, da je izredno pomembno, postajamo ravnodušni. Energije za to kao izredno pomembno stvar ni več, življenje nas sili, da gremo naprej.

Šestica pikov in desetica kar – kaj je rezultat? Desetica kar nam kaže, da imamo zmožnost, da ko na naši poti naletimo na različne okoliščine (kot na primer, da bi dejansko potovali po svetu in bi naleteli na različne pokrajine npr. puščavo, gore, džungla, mesta), da se povsod lahko znajdemo. Torej, lahko vse svoje izkušnje in znanja, ki smo jih dobili do sedaj, uporabimo na najbolj praktičen način. Šestica kar pritrjuje, da smo sposobni narediti prave izbire, stvari so bodo izšle v naše dobro. Uporabimo vse, kar znamo in imamo, vse svoje potenciale in uspeh je tu.

4 views0 comments

Comentários


bottom of page