top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 12. – 25. 12. 2022

Uh, uh, čustven čas, veliko je želja, materialnih in drugačnih. Karte pa pravijo, da je najpomembnejši stik s seboj. In čas, ki si ga naklonimo sebi, da premislimo svoje načrte. In pa ljubezen to tega, kar živimo sedaj. Ali pa si zaželimo, da bi taka vrsta ljubezni prišla, ker smo si (si bomo?) naredili tako življenje, da je (bo?) to res možno.

Zvezda - kakšna je trenutna situacija? Končno malo več optimizma. Prazniki se približujejo, dober čas za počitek, pa tudi razmislek o tem, kje smo in kam gremo. Vzdržujmo vero in upanje, da se bodo naši načrti uresničili.Kraljica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Če hočemo res občutiti to čustveno povezanost, se moramo naučiti izražati čustva. In seveda biti naprej v stiku s svojimi čustvi. Le tako bomo tudi povezani s svojo intuicijo in bomo odločitve sprejemali iz srca.


Puščavnik - kaj naj naredimo, kje je fokus? Da pridemo v stik s seboj in s svojo intuicijo, potrebujemo čas zase. Potrebujemo čas, da premislimo in pregledamo svoje načrte. Mars je še vedno retrograden, prihodnji teden (29.12.) se retrogradno obrne tudi Merkur.

Ta karta nam pokaže tudi pogled na našo pot z drugega zornega kota in nas tudi spomni na lepoto in milost, ko svet postane preveč zloben.Desetica kar - kje bi lahko bile težave? Videti pa je, da nas skrbi, kako bo z denarjem. Ali pa smo pretirano kritični. Vendar si s pretiranim analiziranjem sami postavljamo ovire. Morda pa so stvari boljše, kot je videti?


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v kozorogu bo v četrtek, 22.12. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si 🙏Vesela bom vsakega všečka in delitve.

6 views0 comments

コメント


bottom of page