top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 4. - 25. 4. 2021

In tokrat trije asi. Energija novega začetka se nadaljuje iz prejšnjega tedna. Tudi če vmes postane težko in pride do novih vpogledov, kaj vse moramo še spremeniti, moramo nadaljevati. Ker verjamemo vase, zmoremo.


Dvojica pikov, petica pikov – kakšna je trenutna situacija? Smo na poti, ki nas bo pripeljala do rasti, do našega razcveta. Morda imamo občutek, da veliko tvegamo in pravzaprav kockamo, zato je pomembno, da razsodno razmišljamo. Ker je toliko tvegane energije, moramo poskrbeti zase, najti nekaj, kar nas bo prizemljevalo, nas učvrstilo v našem namenu.


Moč, cesarica obrnjeno, sedmica križev – kaj se dogaja? Ker je v zraku toliko energije novih začetkov, pa morda pride sedaj tudi do ločitve, nekaj se mora končati. To seveda ni enostavno. Morda spoznamo, da je pot, na katero smo se podali, napačna in da moramo začeti od začetka. Vendar imamo veliko notranje moči, da zmoremo pogledati resnici v oči, kaj se mora končati in da, če je potrebno, da začnemo od začetka. Najti moramo lepoto tudi v minevanju in se sprijazniti, da se zadeve tudi iztečejo. Navsezadnje je naša pot, pot spoznanja in razumevanja, da smo povezani z nečim večjim od nas.

As pikov, štirica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Vemo, kdo smo, poznamo svoje prednosti in šibkosti. To poznavanje samih sebe nam daje občutek varnosti. Vemo, da zmoremo.


Svečenica, as križev, osmica križev, kraljica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus?

Vemo, kdo smo in kaj imamo radi. In ko delamo tisto, kar imamo radi, pride tudi inspiracija. Veliko je gibanja in kot da smo na prepihu in to je dobro: lahko poizkusimo različne stvari, brez pričakovanja, kaj bi morali ustvariti – to je izraz čiste lepote, ni navezanosti na rezultat. Dovolj imamo modrosti in intuicije, da sedaj lahko vzdržujemo to inspiracijo, smo potrpežljivi, vemo, da potrebujemo to lepoto v življenju, da nas hrani.

As src – kje bi lahko bile težave? Pomembno je, da res razumemo, kaj imamo v srcu. Da imamo v srcu ljubezen in veselje. Da nismo zakrknjeni in nenehno sitni, ker se zadeve včasih ne odvijajo, tako kot smo si zamislili. To kar nosimo v srcu, je bistveno za našo pot in tudi za našo inspiracijo.


As kar, kralj pikov, kralj križev – kje so naše prednosti? Zmožni smo, da razvijamo svojo inspiracijo, in to je sedaj pravi čas, da nadaljujemo, ne smemo se ustaviti. Zopet moramo pogledati širšo sliko: ko delamo na svoji inspiraciji, je svet lepši in boljši, postanemo tudi bolj zreli. Tako tudi spoznamo same sebe in to nas pelje na pot samorefleksije. Zmožnost samorefleksije pa nam da dodaten vpogled, kaj moramo še spremeniti.Zmernost obrnjeno, dvojica src, desetica pikov, kraljica pikov obrnjeno – kaj je rezultat? Kot že večkrat rečeno je to pot, na kateri postajamo to, kar nam je namenjeno, da postanemo. To zahteva določeno zrelost, ki pride s spoznanjem, da nas vsaka ljubezen, vsaka inspiracija preobrazi. Bistveno je, da s tem postanemo bolj čustveno povezani sami s seboj. Sedaj ni čas za tekmovalnost in konflikte, ki nam jemljejo energijo. Sedaj je čas, da vztrajno hodimo naprej po tej poti. Pred nami je nov cikel, vse stopnje moramo ponovno dati skozi in sedaj to zmoremo.


9 views0 comments

Comments


bottom of page