top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 6. – 25. 6. 2023

Energije močno pritiskajo in nas silijo, da prevzamemo odgovornost. Ampak mi bi bili raje otročji, ujeti v sanjarije. Sprijaznimo se z neko omejitvijo, tu ne moremo z glavo skozi zid in dokončajmo, kar moramo dokončati. Prišlo smo do solsticija, svetloba je na vrhuncu in na razpolago je veliko inspiracije, veliko volje. Usmerimo svojo energijo v to, kar radi delamo.

Desetica križev - kakšna je trenutna situacija? Smo kot žongler, ki ima vse žogice v zraku, vse delamo istočasno. Ok, težko je, ampak bomo nekaj ustvarili, tudi če ne bo perfektno. Morda imamo občutek, da se res matramo, drugi nas pa samo gledajo. Prevzemimo odgovornost in opravimo, kar moramo opraviti. Zmaga je naša.

Kralj src - kaj se dogaja? Da zrastemo kot ljudje, da postanemo boljši, da lahko služimo na tem svetu s svojo ljubeznijo…to zahteva čas in trud in ta ljubezen ni lahka, ampak je težka, saj daje, ne da bi dobila nazaj. Moramo biti zadovoljni s tem, kar imamo in kar nam bo koristilo na dolgi rok, čeprav trenutno ni videti kot nekaj, kar bi si želeli.

As križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Delajmo nekaj, kar imamo radi, zato, da pride inspiracija. S tem nimamo težav, saj imamo veliko navdušenja in spontanosti. Pomembno je, da nismo cinični in da ne sesuvamo inspiracije: če to delamo, potem sesuvamo življenje samo.

Pravica - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na iskrenosti in na tem, da se iz dane situacije nekaj naučimo. Prevzeti moramo odgovornost za svoja dejanja in dokončati, kar smo začeli. Umirimo se, da vidimo bolj objektivno. Kar sejemo, to bomo želi.

Sedmica pikov - kje bi lahko bile težave? Prejšnji teden je bila ta karta na poziciji »kje so naše prednosti«. Videti je, da se z neko omejitvijo, z nekim udarcem kar ne moremo sprijazniti. Vendar je tukaj nekaj, kar ne moremo preseči in se moramo sprijazniti, da je pač tako.

Ljubimca obrnjeno - kje so naše prednosti? Ker se nečesa oklepamo, ker se kar ne sprijaznimo z neko omejitvijo, je tu čustveni kaos. Kam to pelje? Sedaj ni čas za impulzivnost pri določanju, vzemimo si čas, da ugotovimo, kaj si res želimo. Ozavestimo vzorce pri odločanju in izbirah – če delamo vedno eno in isto, bomo tudi rezultat vedno enak.

Fant src obrnjeno - kaj je rezultat? Res pazimo pri odločanju, sedaj ni čas, da smo ujeti v fantazije. Bodimo odgovorni. Svojo energijo uporabimo za kreativno udejstvovanje.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v kozorogu bo v četrtek, 29.6. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

8 views0 comments

Comentários


bottom of page