top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 7. – 25. 7. 2021

Strahovi šibajo vse naokoli, ustvarjajo nove pošasti. In z njimi se moramo soočiti. Ohranimo trezno glavo in upanje, da gremo na bolje. Trud bo poplačan, je pa res, da tega dela ne bo nihče opravil namesto nas. Sami se moramo zbrati in nadaljevati začeto.
Luna – kakšna je trenutna situacija? Bližamo se polni luni v vodnarju, ki bo 24.7.2021 in polne lune osvetlijo stvari, ki jih ne vidimo oz. ki jih ne želimo videti. Vse, kar se je do sedaj zgodilo, nas morda navdaja s strahom – kaj šele bo? To je teden, ko se soočimo s svojimi strahovi, da bo pot naprej bolj gladka.


Sodba obrnjeno – kaj se dogaja? Vodnar je znamenje, ki želi izraziti svojo individualnost znotraj skupine. Zato se moramo vprašati, ali res izražamo svojo pravo naravo? Ali pa se konformno podredimo večini? Če zanikamo same sebe, potem nikoli ne moremo doumeti in seveda tudi ne razviti svojih potencialov. Odpustimo si za vse, kar je bilo, kot je bilo. Sprejmimo se, da smo takšni, kakršni pač smo in se polno izrazimo. S tem zavestno odgovorimo klicu višjega jaza in novi horizonti postanejo dostopni.


Sonce – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je, da ohranjamo voljo za pot naprej. S pozitivnimi mislimi si ustvarjamo nove vzorce v našem delovanju. Zaupajmo, da nas Vesolje podpira.


Zvezda, kraljica pikov obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus mora biti na optimizmu. Verjemimo, da nas čakajo boljši časi. Stvari ne bodo postale lahke, bodo pa lažje. Da do tega pridemo, se moramo zorganizirati in ohraniti trezno glavo. To ne pomeni, da smo hladni in brezbrižni, ampak, da se zberemo in umirjeno delujemo naprej.

Štirica pikov – kje bi lahko bile težave? Morda pa smo popolnoma izgubili upanje, pa vendar še kar rinemo z glavo skozi zid in želimo nekaj izsiliti. Kar se je zgodilo, se je pač zgodilo. Sedaj je čas, da premislimo, kaj je na stvari.


Kolo sreče obrnjeno – kje so naše prednosti? Spremembe, priložnosti ves čas prihajajo na našo pot. Fokusirajmo se, dajmo namero, kaj si res želimo. Vesolje ima za naš načrt, čeprav ga mi (še) ne vidimo. Na tej poti bodimo prijazni do vseh, ki jih srečamo, saj nikoli ne vemo, kdaj in kje lahko te ljudi ponovno srečamo.


Smrt, osmica križev, kralj pikov – kaj je rezultat? Vse ima svoj začetek in svoj konec, stvari se spreminjajo, umrejo in nato pride nova rast. Ohranimo jasno vizijo, kaj je potrebno narediti: fokusirani na delo, ki ga še moramo opraviti. Slej ko prej bo trud poplačan in začutili bomo veter v hrbtu: kako nas naša lastna volja in inspiracija potiskata naprej k zastavljenim ciljem.

13 views0 comments
bottom of page