top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 19. 9. – 25. 9. 2022

Vleče nas v preteklost in slikamo gradove v oblakih. Pa je res bilo tako čudovito? Čas je, da se premaknemo naprej. Spremembe so in bodo in to je v bistvu dobro. Zahteva pa to tudi čustveno zrelost.
Kočija - kakšna je trenutna situacija? Merkur je retrograden, ampak to nas ne ustavi. Vajeti imamo trdno v rokah. Naša volja je usmerjena za dosego ciljev. Naučili smo se obvladovati svoje impulze, čustva in besede. Svobodni smo, da si postavimo lastna pravila.


Petica src - kaj se dogaja? Kar je bilo, je bilo, z izgubami se moramo soočiti na zdrav način. Drugače se bomo samo ciklali v tem, kar je bilo in se smilili samim sebi. Osredotočimo se na tisto, kar imamo.


Šestica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ok, preteklost nas še vedno kliče. Vendar bodimo pozorni: ali so bili “stari dobri časi” res tako dobri, kot si jih sedaj slikamo? Nehajmo se oklepati preteklosti in sprejmimo, kar je. Sedaj ni čas za čustveno nezrelost.


Stolp, smrt obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ali lahko sprejmemo nastale spremembe z odprtostjo? Preiščimo na katerih življenjskih področjih stagniramo in kako bi to prevetrili. Tu je priložnost za rast, da razširimo svoje potenciale. Razvijajmo se.


Štirica pikov - kje bi lahko bile težave? Težava bi lahko bila, da se ne razvijamo in ne gremo naprej. Oklepamo se preteklosti, strah nas je sprememb. Meditacija prinese jasnost.


Fant src, desetica križev - kje so naše prednosti?Veliko je kreativnosti, smo v stiku s svojo intuicijo. Sadimo nova semen in na poti se bomo morali še veliko naučiti, da bo iz njih tudi kaj zraslo. Morda se nam zdi, da je breme nove poti pretežko, vendar vztrajajmo, saj je zmaga naša.


Fant križev, kraljica kar - kaj je rezultat? Ne glede na vse in na preteklost, ohranjajmo optimizem. Pred nami so novi začetki. Zato bodimo čustveno zreli in odrasli: poskrbimo zase in za vse okoli sebe.6 views0 comments
bottom of page