top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 2. 10. – 8. 10. 2023

Sezona mrkov se je že začela in veliko se dogaja na vseh frontah. Bistvena je iskrenost do sebe in pa optimizem. In seveda sočutje, heh, kar glede na vse kar se dogaja, ni nujno enostavno. Če smo naredili septembra, kar smo morali narediti, potem se sedaj odpirajo nova obzorja. Dejstvo pa je, da do teh obzorij ne moremo prtiti sami: sodelovanje z drugimi ljudmi na tej poti je nujno.

Kraljica pikov - kakšna je trenutna situacija? Ok, videti je, da smo sedaj soočeni s tem, da moramo iskati samo še resnico. Bodimo kar se da nepristranski, tudi do sebe in do svojih navezanosti. Pazimo se ostrega jezika, čeprav je videti, da je sedaj čas za mentalno ostrino, vendar to vseeno še ne pomeni, da moramo tudi vse izreči.


Dvojica pikov - kaj se dogaja? Neodločnost, smo na križišču, ko se moramo odločiti, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Trojica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomemben je pozitiven pogled na vso stvar. Čaka nas prihodnost, kako se bomo pripravili? Čakajo nas priložnosti, pa tudi izzivi, ohranimo optimizem.


Fant križev - kaj je rezultat? V zraku je veliko kreativnosti in energije novih začetkov. Delamo nove načrte, imamo super ideje. Bodimo igrivi, zabavajmo se. In poskusimo nove stvari, zakaj pa ne?🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Mesec oktober 2023 je mesec velikih sprememb, zato vam ponujam 30% popust na djotiš analizo vaše rojstne karte. Za termin se javite na ZS ali na email: lunakrajc@gmail.com🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v tehtnici bo v torek, 10.10. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

33 views0 comments

Comments


bottom of page