top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 2. 10. – 8. 10. 2023

Sezona mrkov se je že začela in veliko se dogaja na vseh frontah. Bistvena je iskrenost do sebe in pa optimizem. In seveda sočutje, heh, kar glede na vse kar se dogaja, ni nujno enostavno. Če smo naredili septembra, kar smo morali narediti, potem se sedaj odpirajo nova obzorja. Dejstvo pa je, da do teh obzorij ne moremo prtiti sami: sodelovanje z drugimi ljudmi na tej poti je nujno.

Kraljica pikov - kakšna je trenutna situacija? Ok, videti je, da smo sedaj soočeni s tem, da moramo iskati samo še resnico. Bodimo kar se da nepristranski, tudi do sebe in do svojih navezanosti. Pazimo se ostrega jezika, čeprav je videti, da je sedaj čas za mentalno ostrino, vendar to vseeno še ne pomeni, da moramo tudi vse izreči.


Dvojica pikov - kaj se dogaja? Neodločnost, smo na križišču, ko se moramo odločiti, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Trojica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomemben je pozitiven pogled na vso stvar. Čaka nas prihodnost, kako se bomo pripravili? Čakajo nas priložnosti, pa tudi izzivi, ohranimo optimizem.


Kraljica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Čeprav prva kraljica kaže na mentalno ostrino, je pomembno, da v tem obdobju ohranimo dobrohotnost in sočutje. Stopimo v stik svojimi čustvi in jih izrazimo na sočuten način. Vadimo tudi svojo intuicijo. In še ena pomembna stvar: najprej napolnimo svojo čašo, da bomo potem lahko dali drugim. Izpraznjeni in nezadovoljni, nismo v pomoč ne sebi, ne drugim.Trojica kar - kje bi lahko bile težave? Ok, kar je lahko sedaj težava, je to, da vztrajamo pri tem, da bomo vse postorili sami – vztrajamo pri volku samotarju. Nezmožnost sodelovanja z drugimi in vztrajanje pri svoji neodvisnosti za vsako ceno, nam ne bo prineslo željenega. Stopimo v stik z drugimi, trudimo se vzpostaviti harmonijo v odnosih.


Desetica src - kje so naše prednosti? Vse kar delamo sedaj je pomembno, da imamo radi svojo realnost. Naša življenja, naš vsakdan morajo biti vzdržni na dolgi rok. Da trdno stojimo na zemlji in se dejansko dobro počutimo. Zato bodimo pozorni, kakšno realnost kreiramo s svojim načinom delovanja.


Fant križev - kaj je rezultat? V zraku je veliko kreativnosti in energije novih začetkov. Delamo nove načrte, imamo super ideje. Bodimo igrivi, zabavajmo se. In poskusimo nove stvari, zakaj pa ne?🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Mesec oktober 2023 je mesec velikih sprememb, zato vam ponujam 30% popust na djotiš analizo vaše rojstne karte. Za termin se javite na ZS ali na email: lunakrajc@gmail.com🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v tehtnici bo v torek, 10.10. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

33 views0 comments
bottom of page