top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 12. – 26. 12. 2021

Venera je sedaj retrogradna in fokus je na tem, da pazimo na denar. Saturn in Uran tvorita zadnji kvadrat in morda imamo res občutek, da smo obtičali, ali pa da smo po vsem tem, kar se je zgodilo, čisto na tleh. Ampak ohranimo upanje. Če potrebujemo čas za razmislek, si ga vzemimo in postavimo glavo na pravo mesto. Energija se bo ponovno dvignila in šibali bomo naprej, zato moramo imeti jasno vizijo.

Puščavnik – kakšna je trenutna situacija? Puščavnik nas vodi skozi slabša obdobja v naših življenjih, ko ne vemo v katero smer naj gremo. Zato lahko nekdo uleti v naša življenja in nam da dober nasvet. Ali pa smo sami ta puščavnik in se malo umaknemo, da premislimo svoje načrte. Sami sebi torej držimo luč na poti iz tunela, zato moramo glavo postaviti na pravo mesto.


Kočija, as križev, osmica pikov – kaj se dogaja? Ko postavimo glavo na pravo mesto, potem vajeti držimo v svojih rokah. To je bistveno, ker ko začne kočija preveč leteti, moramo ohraniti nadzor nad situacijo. Pot na kateri smo, zahteva veliko truda, vendar toliko kot vložimo, toliko dobimo. Vredno se je potruditi, da si potem lahko postavljamo lastna pravila. Novi začetki so pred vrati in veliko je vznemirljive energije. Najprej pa se napolnimo z energijo, da bomo pripravljeni za naprej. Pazimo le, da se ne zakvačkamo v svoje misli in scenarije katastrofe.


Desetica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Če imamo občutek, da smo obtičali na dnu je tudi to čisto ok – sedaj gremo lahko samo še navzgor. Preseči moramo težave, tudi če so na prvi pogled videti popolnoma nerešljive. Zmogli bomo in prišli na drugo stran močnejši.


Dvojica križev, štirica kar, kralj kar obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Veselimo se prihodnosti in vsega kar nas čaka, vendar naj bo fokus tudi na denarju. Ne zapravljamo preveč, čeprav je obdobje obdarovanj. Preglejmo svoj budget in si pripravimo načrt za naprej.


Štirica pikov – kje bi lahko bile težave? Ok, veliko se zgodilo, morda smo res čisto na tleh. Vendar je se ta »bitka« končala. Sedaj je čas, da se umaknemo in premislimo, kako naprej. Ne rinimo z glavo skozi zid, včasih je bolje odnehati.

Zvezda, kralj pikov – kje so naše prednosti? Ampak upanje umre zadnje. Ohranimo optimizem. Premislimo o vsem, kar se je zgodilo, izdelajmo svojo vizijo in ostanimo osredotočeni na delo, ki ga moramo opraviti, da se vizija uresniči.


Desetica src, fant pikov – kaj je rezultat? Veliko je mentalne energije v zraku, zato si zapisujmo vse ideje, ker vsega naenkrat le ne moremo postoriti. Odprimo srce za druženje, veselje in harmonijo v odnosih.

9 views0 comments
bottom of page