top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 2. – 26. 2. 2023

Updated: Feb 19, 2023

Močna energija novih začetkov. Prišli smo do mlaja v ribah na 1 stopinji. Venera pride v ovna. Gremo naprej in se ne ustavimo. Seveda je še vedno potreben fokus in delo in trud. Vendar smo sedaj res zbildani. Uspeh ne bo izostal. Šibamo samo še naprej.

Štirica kar - kakšna je trenutna situacija? Pa ni vse tako slabo. Prišli smo do faze, ko se počutimo bolj preskrbljene in varne. Zaupamo vase in smo pripravljeni na nove zmage. Pazimo, da ne zapremo srca po nepotrebnem.


Sedmica kar - kaj se dogaja? Prejšnji teden je tole bila fokus karta. Kako nam gre? Smo fokusirani na svoje delo? Ne pozabimo, cilje se doseže z vztrajnostjo in trudom.


Sonce obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar bo še pomembno je, da se ne izogibamo problemom. Da ne zanikamo stvari, ko se pojavijo na plano. Resnica je pomembna, prav tako pozitivne misli.Kralj kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Sedaj smo se že toliko zbildali, da smo postali vzdržljivi in tudi vredni zaupanja. Sadovi truda se počasi že kažejo. Počasi in potrpežljivo naprej k uspehu.


Trojica križev - kje bi lahko bile težave? Težave bi lahko bile, ker imamo nerealna pričakovanja. Mislimo, da nam sedaj pa že stvari pripadajo. Vendar ostanimo trdno na tleh.


Trojica kar - kje so naše prednosti? Razumemo, da lahko pridemo naprej le s timskim delom. Sodelujemo za skupni cilj, da se nekaj naredi. Delajmo z mentorji, izpilimo svoje talente.


Šestica križev - kaj je rezultat? Če bomo tako nadaljevali po začrtani poti, potem uspeh ne bo izostal. Uspeh prihaja, inspiracija nas pelje naprej. S svojim fokusom, vztrajnostjo in vzdržljivostjo smo navdih za druge.


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek, 7. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

6 views0 comments
bottom of page