top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 3. – 26. 3. 2023


Najprej enakonočje, nato mlaj v ovnu in nato še Pluton pride v vodnarja. Kolo leto se sedaj res obrne in smo na pragu velikih sprememb. Ne bojmo se, ostanimo fokusirani na svoje delo, na svojo pot. Morda je težko sprejeti spremembe, vendar imamo zmožnost, da najdemo nove, originalne rešitve. Potrudimo se in se ne oklepajmo več starega. Nova doba prihaja.
As pikov - kakšna je trenutna situacija? Dober čas za mentalni preboj. Nekaj se razjasni in vidimo bolj jasno, kaj je na stvari. Imamo oster um, da se prebijemo čez sranje. Resnica nas bo osvobodila – predvsem resnica do sebe, saj nas tako nihče (npr. razni sralci) ne bodo mogli več vreči iz tira. Imamo nov nivo razumevanja, imamo jasnost in fokus.


Sedmica križev - kaj se dogaja? Zavzemimo stališče, pozicijo. Zberimo pogum in se postavimo za tisto, v kar verjamemo. Postavimo se zase, tudi če slabo kaže. Če hočemo zmagati, se moramo polno angažirati.


Obešenec - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Vzemimo si čas, da stvari pogledamo z vseh zornih kotov. Opustimo zastarele vzorce – sedaj je čas, da naredimo korak naprej v lastnem razvoju. Velikokrat se zdi, da ko ena zadeva ne funkcionira, da na silo iščemo nove rešitve. Vendar rešitev lahko najdemo: ne hitimo, posvetimo se zadevi in pojdimo v globino.


Osmica kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Vaja dela mojstra, več kot vadimo, boljši smo. Vsak dan delamo, zato vsak dan bolj napredujemo. Pozornost je sedaj na detajlih in vežbamo, vežbamo, vežbamo. Mojstrimo zadnje detajle, dajemo piko na i.Svečenik obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Stvari se spreminjajo in sedaj nima več smisla, da sledimo pravilom in samo ubogamo. Vzpostavlja se nov red, zato dvomimo o vsem, ne sprejmimo običajnih razlag. Razmišljamo s svojo glavo in najdimo znotraj sebe svoje duhovne vrednote.


Kralj pikov obrnjeno - kje so naše prednosti? Ostanimo mentalno fokusirani, fokusirani na delo, ki ga je potrebno opraviti. Smo odločni in učinkoviti. Imamo jasno vizijo, kaj je vse potrebno narediti. Zadeve se lotevamo brez čustev, ker mora biti opravljena. Tough moment.


Stolp obrnjeno - kaj je rezultat? Stvari so na tem, da se spremenijo, morda celo sesujejo. Strukture, ki so obstajale eone let, se rušijo in nima smisla, da se jih oklepamo. Ne upirajmo se, te spremembe so močno potrebne. Morda je sedaj kaotično in destruktivno, vendar to lahko prinese velik uvid, ki pride nepričakovano. Vse se spreminja in ko se bo prah polegel, bomo našli mir in razsvetljenje. Pripravljeni smo, da se razvijemo.


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ovnu bo v torek, 21. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page