top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 3. – 26. 3. 2023


Najprej enakonočje, nato mlaj v ovnu in nato še Pluton pride v vodnarja. Kolo leto se sedaj res obrne in smo na pragu velikih sprememb. Ne bojmo se, ostanimo fokusirani na svoje delo, na svojo pot. Morda je težko sprejeti spremembe, vendar imamo zmožnost, da najdemo nove, originalne rešitve. Potrudimo se in se ne oklepajmo več starega. Nova doba prihaja.

Sedmica križev - kaj se dogaja? Zavzemimo stališče, pozicijo. Zberimo pogum in se postavimo za tisto, v kar verjamemo. Postavimo se zase, tudi če slabo kaže. Če hočemo zmagati, se moramo polno angažirati.

Svečenik obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Stvari se spreminjajo in sedaj nima več smisla, da sledimo pravilom in samo ubogamo. Vzpostavlja se nov red, zato dvomimo o vsem, ne sprejmimo običajnih razlag. Razmišljamo s svojo glavo in najdimo znotraj sebe svoje duhovne vrednote.
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ovnu bo v torek, 21. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.


11 views0 comments

Comments


bottom of page