top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 6. – 26. 6. 2022

Veliko se dogaja, predvsem pa imamo občutek, da če ne bomo vsega držali z našimi golimi rokami, da bo šlo vse po zlu, tako kot je že tolikokrat šlo. Ampak to je pot v izgorelost in ne na novo pot. Zmernost, fokus in zmožnost predaje in zaupanja v Vesolje so bistveni.Dvojica src - kakšna je trenutna situacija? Dobro nam gre, čutimo povezanost s seboj z drugimi. Rastemo.


Dvojica kar - kaj se dogaja? Ampak se pa veliko dogaja. Full veliko, lovimo ravnotežje na vseh življenjskih področjih. Pazimo, da ne izgorimo.


Zmernost - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Stvari kar malo preveč letijo. Zato se je zopet pojavila karta zmernost: semena so bila položena, sedaj moramo potrpežljivo čakati in se tudi prepustiti toku - kar pa ni enostavno.

Kolo sreče, devetica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokusirajmo se, dajmo namero, kaj si res želimo. Spremembe, priložnosti ves čas prihajajo na našo pot. Vendar nas je vseeno strah: strah, da se bo ponesrečilo. Pozitiven mindset je bistven: ne zapletajmo se v scenarije katastrofe. Spustimo nadzor in sprejmimo, da se dobro dogaja, da nas Vesolje podpira.

Pravica, as kar, kralj pikov obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Zadeve res kar precej letijo – zato se moramo umiriti, da vidimo bolj objektivno. Cilji se bodo uresničili s trudom in predanostjo in potrpežljivostjo. Ostanimo fokusirani na delo, ki ga moramo opraviti: kar pa je res težko, ker je toliko vsega.

Trojica pikov - kje so naše prednosti? Spusti moramo nadzor nad vsem – občutek, da lahko stvari spravimo pod kontrolo, je velika iluzija. Morda se v preteklosti res ni posrečilo, vendar to ne pomeni, da se moramo sedaj izčrpati, ker si želimo držati vse niti v svojih rokah. Spustimo in se sprostimo.

Osmica src - kaj je rezultat? Res je, ne moremo pozabiti na vse, kar se nam je zgodilo. Vendar sedaj ni čas za razočaranje. Pred nami so nove poti, ki nas veselijo. Kaj vse leži pred nami?

7 views0 comments

Comments


bottom of page