top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 21. 2. – 27. 2. 2022


Na eni strani velika navdahnjenost, na drugi strani dvom. Sedaj ni čas za obotavljanje, gremo naprej po naši poti in prišlo bo poplačilo za naš trud. Pazimo pa na svoje izbire. Bodimo iskreni: ali bo neka stvar res v naše najvišje dobro?





Dvojica pikov – kakšna je trenutna situacija? Šibamo naprej po vsem, kar se zgodilo, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. Toliko gruntamo, da smo že čisto paralizirani. Vedno si moramo zamisliti najboljšo možno rešitev in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Cesarica – kaj se dogaja? Prežema nas kreativnost, ogromno imamo idej. Naša ustvarjalnost in obilje sta neomejena. Bodimo odprti za to, kar se želi izraziti skozi nas. Delajmo tisto, kar imamo radi.


Fant src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Imamo tudi veliko domišljije in želje po eksperimentiranju. Poglejmo na svet skozi magijo in svetlobo. Vendar pazimo: tako visoka navdahnjenost ne more dolgo obstati – izkoristimo ta čas.


Petica kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Četudi se je v preteklih tednih kaj ponesrečilo, vztrajajmo, saj imamo sedaj res veliko navdiha. Vse izkušnje so dobre: iz tistega, kar se ni posrečilo, smo potegnili ustrezno lekcijo in sedaj vemo, česa se je bolje držati.


Petica križev – kje bi lahko bile težave? Kljub dvomom in paralizi, sedaj ni čas za umik, ampak moramo najti notranjo moč. Lahko, da potrebujemo več znanja, morda denarja, ali več uvida. Ok, morda res nekaj v tem trenutku še nimamo, ampak bo tudi to prišlo k nam nasproti: ne cincajmo, gremo naprej.


Trojica src – kje so naše prednosti? Ne osredotočajmo se na to česa nimamo, ampak na to, kar imamo. Kaj smo doživeli in kaj nam je to (karkoli že: ljubezen, odnos, delo) dalo? Sedaj moramo s temi izkušnjami narediti najbolje, kar lahko.


Ljubimca, štirica križev – kaj je rezultat? Če bomo vztrajali, bomo dobili tudi nagrado: poplačilo za naš trud. Vendar je veliko odvisno tudi od naših izbir: kaj izbiramo? Če vedno izberemo eno in isto, bo vedno en in isti rezultat. Odgovor se skriva v nas, moramo pa biti iskreni s seboj. Naj bodo naše odločitve v naše najvišje dobro.



12 views0 comments
bottom of page