top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 21. 3. – 27. 3. 2022

Ni kaj za razglabljati: nekaj se je končalo, zato je prisotna žalost. Vendar, kar je bilo, je bilo. Nov cikel se začenja, zato samo ena beseda: AKCIJA. Ok, dajmo še en dodaten stavek: pozitiven pogled je nujen, nujen.




Štirica kar – kakšna je trenutna situacija? Smo pa nismo. Po eni strani zaupamo v svoje sposobnosti, po drugi strani pa je tukaj tudi dvom in zato se vseeno počutimo nesrečno.


Cesar – kaj se dogaja? Biti moramo bolj asertivni in prevzeti aktivno vlogo. Treba je tudi nekaj narediti, ne samo sedeti in čakati. Če pride do neprijetne situacije, se moramo postaviti zase. Bodimo pogumni in prevzemimo odgovornost za svoja življenja.


Šestica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Nov cikel se začenja, zato se moramo na novo postaviti in si začrtati nove cilje. Morda imamo občutek, da smo na prehodu iz enega cikla v drugega in je prisotna žalost. Pa tudi dvom, saj nimamo nadzora nad dogajanjem. Ne pozabimo na ljudi, ki nas podpirajo. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi.


Devetica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Ah, ah, tako smo fokusirani na to, kar se je ponesrečilo, kar se ni izšlo, da smo res čisto nesrečni. Preganja nas preteklost, morda žalujemo za nekom, nečim. Ker se z enakonočjem začne nov cikel, je pozitiven mindset res bistven. Začnimo res sprejemati, da se dobro dogaja, da nas Vesolje res podpira.


Cesarica – kje bi lahko bile težave? Ok, tale nesrečnost je čisto too much. Nehajmo se zapletati v iluzije, kaj vse lahko bi bilo drugače. Sprejeti moramo, da je sedaj tako, kot je. Spraviti se moramo ven iz te depre, karkoli že pač pomaga.


As kar – kje so naše prednosti? Akcija, akcija in še enkrat akcija. Novi začetku so tu, tudi nove priložnosti. Ko se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev svojih sanj oz. srčne želje, nam Vesolje pri tem pomaga. Cilji se uresničijo s trudom in predanostjo. Sanje se uresničijo, ko začnemo delati na njih.


Trojica križev, šestica križev – kaj je rezultat? S pogledom smo zazrti v prihodnost. Kot da gremo na potovanje in moramo spakirati, se sedaj tudi mi mentalno pripravljamo na nov začetek. V zraku je novo pričakovanje, nov optimizem. Pozitiven pogled na stvar je res bistven. In ko se tako trudimo, vsak dan sproti, pridemo do uspeha, kar opazijo tudi drugi in smo jim v navdih.

8 views0 comments
bottom of page