top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 21.9. - 27.9.2020

Novih 7 oz 8 kart za nov teden, kaj nam prinašajo? Še vedno se ukvarjamo s tem, kaj želi srce. Kaže se nam tudi ovira: trenutno je situacija nekam deprasta, čas je za spremembo, da sledimo srčni želji. Ne tratimo več časa, gremo v akcijo, zdaj ali nikoli. In seveda, brez dela in vloženega truda ne bo spremembe.Zvezda obrnjena – kakšna je trenutna situacija? Kaže se, da imamo neizpolnjen želje in upe, kar nas je pahnilo v pesimizem in brezup. Nekaj se ni izšlo, tako kot smo upali, da se bo: morda se ni dobro izšel kakšen poslovni projekt ali se je končalo prijateljstvo.


Trojica kar – kaj se dogaja? Smo v fazi težkega dela, delamo na izražanju talentov, ki smo jih odkrili znotraj sebe. To je trening, ki ga potrebujemo, da postanemo res dobri na svojem področju, da obvladamo.


Dvojica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje ? Raven čustvene povezanosti, ki jo imamo sami s seboj, privlači druge ljudi, ki so na isti ravni. Če ne čutimo povezanosti sami s seboj, potem se to odraža v brezosebnih odnosih z drugimi.

Dvojica kar - kaj naj naredimo? Potrebujemo spremembo. Vprašajmo se, kako se počutimo? Ali smo veseli, srečni? Vprašajmo se, kaj nas res osrečuje, kaj nam prinaša veselje, kar tako, brez posebnega razloga. In potem to delajmo.

Kralj pikov obrnjen – kje bi lahko bile težave? Ego še vedno noče spustiti tisto nekaj, za kar mislimo, da nam bo prineslo odobravanje in potrditev. Vendar življenje zahteva resne spremembe, nimamo več življenjske moči, da še naprej vztrajamo v statusu quo. Pokaže se omejitev: nekaj se ne izide, morda nam nagaja zdravje, ne počutimo se dobro, zato moramo narediti oceno, kaj v življenju je res pomembno.

Osmica kar – kje so naše prednosti? Vse se izide, vse se sestavi. Ko se dovolj fokusiramo in delamo, je uspeh zagotovljen. To je karta moči: smo v poziciji, da nekaj naredimo.

Cesarica obrnjena in As src – kaj je rezultat? Če bomo vztrajali v situaciji, ki nas ne navdihuje in kjer ne čutimo ljubezni, potem bom obtičali. Vedno bolj bomo izgubljali zanimanje, pojavil se bo strah, da ne more biti nikoli bolje, kot je, in tako kot je, ni dobro. Ni več rasti, ni več napredka.

Vprašajmo se, kaj nosimo v srcu? Kaj in kakšne ljudi privlačimo k sebi? Kaj imamo radi? Kaj je naša velika ljubezen? In potem ukrepajmo, začnimo to delati.

1 view0 comments
bottom of page