top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 22. 3. - 28. 3. 2021

Gremo naprej! Ohraniti moramo fokus in se ne prepustiti slabim razvadam, ne smemo pasti v razmišljanje, da smo »vse« že zamudili. Preudarno in vztrajno kreirajmo svoja življenja.


Norec – kakšna je trenutna situacija? Smo na začetku nečesa novega. Veliko je inspiracije in pred nami so nove priložnosti. Pazimo se le prenagljenih odločitev - ničesar ne zamujamo, vse bo počakalo.


Hudič, pravica, kočija, trojica križev – kaj se dogaja? Daje nas nepotrpežljivost, želimo si, da bi se stvari sedaj pa reeees, končno premaknile. Ohraniti moramo razsodnost in se ne zaleteti v zid. Ravnajmo preudarno in uravnoteženo. Osredotočiti se moramo nase in na svojo pot: usodo vzemimo v svoje roke in gremo naprej.


Puščavnik obrnjeno, zvezda obrnjeno, štirica križev, petica kar, šestica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Morda nas skrbi, da nimamo dovolj informacij in da moramo biti zelo previdni. Stvari so se nam v preteklosti že porušile, zato sedaj vemo, česa se moramo držati. Vendar moramo vztrajati in slej ko prej se nam po trud poplačal. Imamo potencial in vemo, kaj zmoremo. Da smo prišli do te točke, smo morali že nekaj dati skoz, zato pogumno naprej.



Kraljica src, štirica src, as src, desetica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus?

Različne stvari hendlamo istočasno, zato moramo biti zelo fokusirani, kaj želimo doseči. Pomembno je, da delamo z veseljem in ljubeznijo in da se pri svojem delu dobro počutimo. Od tega je tudi odvisno, kaj si želimo pritegniti v svoje življenje.


Kralj pikov, sedmica pikov – kje bi lahko bile težave? Težava bi bila lahko v tem, da se nam izza ogla zopet pojavi neka ovira. Nič več ni tako, kot je bilo. Zato moramo narediti oceno, kaj je res pomembno in tisto, kar ne služi več, spustimo.


Luna obrnjeno, sedmica križev – kje so naše prednosti? Tudi če odkrijemo, da smo bili zavedeni ali da smo se zmotili ali pa da smo še vedno v situaciji, ki je nestabilna, moramo ohraniti širšo sliko. Življenje je lepo kljub križem in težavam, najti moramo višjo poanto.


Dvojica križev, trojica pikov – kaj je rezultat? Zapustit moramo cono udobja iz se podati naprej, k novim avanturam. Ideja, ki jo zasledujemo se počasi razvija: več kot imamo informacij, bolj smo navdušeni in prepričani vase, da zmoremo.

1 view0 comments
bottom of page