top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 22. 4. – 28. 4. 2024


Odgovornost, zanesljivost, fokus, to so besede tega tedna. Ali lahko ob vsem tem najdemo nekaj lahkotnosti? Bolj težko, ker je videti, da smo precej nagnjeni h kontrol frikovstvu. In zopet je prišla kočija: kako nam gre to nenehno izvajanje nadzora – imamo res občutek, da smo v sedlu? Ne? Izbrati lažjo pot sedaj ne velja, nadzor moramo prevzeti tam, kjer res šteje, kar pa pomeni, da se soočimo svojimi najglobljimi strahovi.




 

Kraljica src - kakšna je trenutna situacija? Toliko se dogaja, toliko močne energije je v zraku, svetloba se zliva in ja veliko je, res veliko. Zato bodimo prijazni do sebe in do drugih, vsi bolj ali manj čutimo, vsem se veliko dogaja, tako, da vklopimo sočutje. 

 

 

Fant src - kaj se dogaja? Kar je pomembno je, da vežbamo čustveno zrelost. Če lahko, pomagajmo. Poskušajmo najti stik s svojim notranjim otokom in se kljub vsemu nakljub veselimo življenja. 

 

Cesar obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? In dodatna stvar, ki je še pomembna: poskušajmo se zadev lotiti z več lahkotnosti, nenehen nadzor sedaj bolj škoduje kot pomaga. Pa tudi prevelika zaverovanost vase in svoj prav nista najboljša: umaknimo ego in se lotimo dela. Kar potrebujemo mi in vsi okoli nas je, da se potrudimo za stabilnost.

 

 

 

Osmica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Stvari se odvijajo z neverjetno hitrostjo. Morda se nekaj končno približuje h koncu, morda projekt, morda nek posloven odnos, morda intimen odnos. Čutimo veter v hrbtu, kako nas potiska naprej novim dogodivščinam naproti.  

 

 

Kočija  - kje bi lahko bile težave? Tema Kočije se še vedno nadaljuje. Lekcija je še vedno ista: spravimo se skupaj in se lotimo zadev. Soočimo se strahom, delajmo na tistem, kar nam gre dobro, bodimo fer. In zelo odgovorni.

 

 

 

Zmernost  - kje so naše prednosti? Ahaha, Zmernost smo tako dobro zvadili v prvih treh mesecih tega leta, da je sedaj to lahko samo še naša prednost. Potrpežljivost, samokontrola, fokus. Semena prihodnosti so bila zasajena, sedaj pa moramo pač počakati.

 

Kraljica kar – kaj je rezultat? In prišla je najbolj odrasla kraljica: ta, ki vse obvlada, je stabilna, samozadostna. Poskrbimo zase in za vse okoli sebe. Ni kaj, moramo biti odgovorni. 

 

 

 

 

Naj Svetloba vodi vsa bitja in naj jih odreši trpljenja. Naj se po vseh Svetovih razlegajo znanje, razumevanje in ljubezen. In naj Božanska milost prežame vse Zavesti.



 💎KRISTALI: Geodo kamene strele na fotki je možno kupiti. Kupiti, naročiti je možno različne kristale. Samostojno ali pa kot del kristalne mreže. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.

🧭KROG: Lunakrajc astrološki krog za ščip v škorpijonu bo v torek, 23.4. ob 20h na Zoomu. Pogledali bomo splošno astrologijo in tarot teme te lunacije, dodatno pa bomo pogledali tudi v katere hiše pade ta lunacija v rojstnih kartah udeležencev in kakšne teme se odpirajo.

 🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 10.5. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure.

 🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

📩 Za več info in prijave me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

9 views0 comments
bottom of page