top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 22. 8. – 28. 8. 2022

Akcija, akcija, vendar ne bodimo preveč nepotrpežljivi in tiranski. Ali se lahko umrimo in najdemo notranje zadovoljstvo še preden se lotimo uresničevanja vseh načrtov? Pred nami je nov cikel, nove poti se odpirajo in vse faze bomo dali še enkrat čez. Lažje bo šlo, če bomo našli veselje že sedaj.



Kralj križev obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Kar je sedaj res pomembno, je, da ne vlečemo samo na svojo stran. V zraku je veliko energije akcije in razpršenosti in sedaj hočemo, da se vse odvija po naše. Ne bodimo tirani in ne delajmo samo za svojo korist.

Štirica križev - kaj se dogaja? Vzemimo si čas tudi za zabavo. Počasi se že vidijo rezultati, ker sledimo svoji poti. Zato se poveselimo.

Devetica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Veliko je tudi želja in ker je toliko akcije v zraku, želimo vse takoj in sedaj. Vendar se ne naprezajmo preveč, ker potem blokiramo energije in željeno, kar ne pride in ne pride. Predvsem pa je pomembno, da imamo radi trenutno realnost, tudi vso nepopolnost.


Osmica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na notranjem čustvenem zadovoljstvu. Pred nami so nove poti, ki bodo lažje in uspešnejše, če bomo našli izpolnjujočo ljubezen znotraj nas.


Kralj kar obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Vendar moramo za to, da pridemo do novih poti in da najdemo notranje zadovoljstvo, prevzeti odgovornost za svoje življenje. Tukaj nekje je odločitev, kaj bomo sami s seboj. Ugotovimo, kje imamo občutek manj in večvrednosti in se uravnotežimo.

Štiric kar - kje so naše prednosti? Ampak sedaj že zaupamo v svoje sposobnosti, saj smo že veliko dali čez.


Desetica pikov - kaj je rezultat? Zaupajmo v svoje zmožnosti, vse je možno, samo skulirati se je treba. Pred nami so zopet vse stopnje, vse bomo dali še enkrat skozi. Preseči moramo težave na tej poti in to zmoremo.




/Če vam je zapis všeč, bom vesela, če ga všečkate in delite naprej. Hvala./

7 views0 comments
bottom of page