top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 23. 1. – 29. 1. 2023

Vsi planeti so direktni in prihodnost nas čaka. Vendar se moramo zato potruditi. Sedaj ni čas za lenobo. Nehajmo se izogibati tistemu, za kar vemo, da moramo opraviti. Ko pride Saturn v ribi marca bo itak konec izmikanja. Ne čakajmo do takrat, svojo prihodnost si tlakujemo že sedaj. Kljub temu pa bodimo zmerni in vklopimo gumb za samoobvladovanje.



Petica pikov - kakšna je trenutna situacija? Poanta naših življenj ni samo golo preživetje. Fora je v tem, da se razrastemo, da razvijemo vse svoje potenciale in talente. Seveda pa je res, da ko začnemo rasti in presegati okvirje, pa pride tveganje. Velike spremembe prinesejo riziko. Kaj je najboljše za nas, kar lahko storimo v tem trenutku?


Dvojica križev - kaj se dogaja? Kljub morebitnemu strahu, nas prihodnost čaka. Želimo si več od sveta, od sebe, od življenja. Pripravljeni smo na naslednji korak. Naredimo načrt, kaj vse moramo narediti.


Dvojica kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Sprotno življenje in spremembe – lovimo ravnotežje na vseh področjih. Pazimo, da med tem žongliranjem ne izgorimo. Ostanimo prizemljeni in fleksibilni.


Zmernost - kaj naj naredimo, kje je fokus? Pomembno je, da nismo razpršeni, ampak da ohranjamo fokus in da smo zmerni in potrpežljivi. Zahteva se samokontrola in integracija vsega, kar smo se do sedaj naučili. Dopustimo, da se zadeve odvijejo tako, kot se morajo. Go with the flow in ne poskušajmo prisiliti stvari.


As src - kje bi lahko bile težave? Morda je prisoten občutek, da nas življenje blokira, da se ne premaknemo. Pazimo se razpršenosti vse naokoli. In odprimo se ljubezni – kaj če sabotiramo sami sebe?


Sonce obrnjeno - kje so naše prednosti? Sedaj že vemo, da izogibanje odgovornosti in zanikanje problemov nikamor ne peljejo. Ko bo marca Saturn prišel v ribi, bo nepreklicno konec z izmikanjem. Soočimo se s tem, s čemer se moramo. Naredimo potrebno že sedaj, ne čakajmo, da nas energija useka in da nimamo nobene izbire več.


Fant kar obrnjeno - kaj je rezultat? Pazimo se lenobe in tega, da kar ne izkoristimo svojih potencialov in talentov. Zaslužimo si polno življenje in srečo, vendar se moramo zato tudi potruditi.




🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v levu bo v sredo, 1. 2. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.si


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

8 views0 comments
bottom of page