top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 23. 10. – 29. 10. 2023

Ta teden nas čaka še zadnji mrk na osi bik-škorpijon. In prišla je karta Svet: cikli se končujejo. Morda že vidimo uspehe, morda pa se pripravljamo na nekaj povsem novega. In prišel je tudi Norec: čaka nas velika pustolovščina, zato pustimo vso prtljago preteklosti za seboj, da gremo lažji na pot.
Fant pikov obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Woha, ustavimo konje. V zraku je veliko impulzivnosti, pazimo, kako upravljamo s svojo energijo. Ne trošimo je vse naokoli.


Šestica src - kaj se dogaja? Energije pritiskajo, da gremo naprej in z nečim končamo in se ne vračamo več. Ali še vedno vztrajamo pri preživetem? Tudi tako trošimo svojo energijo. Vendar, kar je dovolj, je dovolj.


Svet - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Spoznanja prihajajo kot po tekočem traku. Tu so eni zaključki, cikli se končujejo. Kaj smo odkrili o sebi in drugih? Pred nami so nova obzorja, nova potovanja. Morda že prihajajo uspehi in smo lahko zadovoljni.


Trojica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Res, je prihodnost prihaja, pripravimo se. Tako na izzive kot na priložnosti. Ohranimo pozitivno naravnanost.


Cesar obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Težave imamo lahko s fokusom in s tem da ne obvladujemo situacije. Ali pa preveč damo na mnenja drugih ljudi. Umaknimo svoj ego in se lotimo dela.Fant kar - kje so naše prednosti? Vendar spremembe prihajajo in zberimo pogum in potrkajmo še na kakšna druga vrata. Prave osebe prihajajo ob pravem času. Možnosti za manifestacijo so.Norec - kaj je rezultat? In Norec za konec! Konci in začetki se odvijajo istočasno. Ne vemo, kaj nas čaka, vendar se odprimo priložnostim in gremo pogumno naprej. Prekinimo s preteklostjo, da se bomo lažje soočili z vsemi življenjskimi spremembami. Pripravljeni smo na naslednje poglavje v tej naši zgodbi, ki ji pravimo življenje.🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Mesec oktober 2023 je mesec velikih sprememb, zato vam ponujam 30% popust na djotiš analizo vaše rojstne karte. Za termin se javite na ZS ali na email: lunakrajc@gmail.com


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v škorpijonu bo v četrtek, 9.11. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


12 views0 comments
bottom of page