top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 23. 11. - 29. 11. 2020



Karte nam še vedno govorijo kažejo, da moramo najti notranje čustveno zadovoljstvo. Kaj nas bo privedlo do tega? Kaj moramo storiti? Tudi problem ostaja isti: ne sprejmemo odgovornosti za svoja življenja in za svojo pot, čeprav imamo na svoji strani dobre karte.


Šestica pikov in sonce – kakšna je trenutna situacija?

Naredili smo prave izbire, in vse se je izšlo, naredili smo največ iz svojih potencialov. Če smo prišli do sem, smo že kar nekaj preživeli in dosegli. Smo zadovoljni, uživamo v preprostih stvareh, sprejemamo življenje.


Dvojica kar, štirica pikov, šestica križev – kaj se dogaja?

Ni več občutka ogroženosti, najhujše je sedaj mimo. Preživeli smo preizkus, inspiracija nas pelje naprej. Našli smo pravi namen, zato je sedaj pot naprej odprta. Bodimo pozorni, da nam situacija sedaj prinaša veselje.


Osmica kar, sedmica križev, svečenik – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje?

Vendar so v življenju tudi vzponi in padci: ko se stvari ne izidejo, je to prilika, da pridemo do globljega spoznanja in razumevanja. In navkljub težavam in problemom moramo najti lepoto v življenju. Ne smemo se obešati na zastarela prepričanja, kar nam onemogoča, da se prilagodimo trenutnim okoliščinam. Povezati se moramo z intuicijo, da pridemo do rešitve. Navsezadnje je prišla ven tudi osmica kar, ki je karta moči: smo v poziciji, da nekaj naredimo. Stvari se bodo rešile, če svoj fokus usmerjamo v rešitev.


Devetica pikov, pravica obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus?

Če smo prišli do situacije, ki nam ne služi več, kjer ni več energije, potem moramo postati do te situacije ravnodušni in se premaknemo naprej. Vendar je nevarnost, da se zaradi tega, kar je minilo, obtožujemo in krivimo sami sebe, sodimo sebe in druge. In tu mora biti fokus, da se sebe in drugih ne sodimo prestrogo. Kar je bilo, je pač bilo. Ohranimo strpnost.


Devetica kar, osmica src, sedmica pikov – kje bi lahko bile težave?

Če smo na naši poti prišli do neke omejitve in ne moremo več na tak način naprej, potem se moramo s tem sprijazniti. Rešitev moramo globoko v sebi: kaj je tisto, kar nam zares prinaša čustveno zadovoljstvo? Ko smo velikodušni do sebe in do drugih ter umirimo svoj ego, se boljše počutimo in boljše delujemo v življenju na sploh.


Štirica kar, devetica src, dvojica križev, trojica križev, cesarica – kje so naše prednosti?

Ker smo prišli do neke omejitve, smo seveda razočarani: situacija je drugačna od tiste, ki jo hoče ego. Ampak tako je življenje in najti moramo ljubezen do realnosti naših življenj.

Kljub temu pa se ideja, na kateri delamo razvija, smo v fazi učenja in skoncentrirani smo na svojo pot in na svoj razvoj. Pripravljeni smo za korak naprej: zaupati moramo v svoje sposobnosti. Odločitev lahko sprejemamo na podlagi na podlagi informacij, ki jih imamo na razpolago. In ko ne delujemo v egu, smo tudi bolj velikodušni: zmožni dajati in sprejemati ljubezen.


Desetica kar, petica src, kralj kar obrnjeno, trojica pikov – kaj je rezultat?

Da pa pridemo da tega stanja, ki je nam v prid in lahko izkoristimo naše prednosti in furamo svojo vizijo, pa je vseeno potreben nek napor. Ampak na ta napor smo pripravljeni: imamo zmožnost, da se znajdemo v vseh okoliščinah in da smo praktični in odločeni.

Kljub temu pa kralj kart obrnjeno opozarja, da še vedno nočemo prevzeti odgovornosti, da bi res lahko prišli do tja, kamor si res želimo priti. Kot še vedno do sedaj, nam karte pravijo, da moramo pogledati globoko vase: ali smo ali nismo čustveno zadovoljni? Če nismo, potem tako ne gre več naprej.

6 views0 comments
bottom of page