top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 23. 5. – 29. 5. 2022


Moramo se fokusirati in disciplinirati. Nekaj moramo spustiti, kar ne gre in ne gre, vendar nekaj kar je bilo, je nepreklicno minilo. Osredotočimo se na lastno moč in ustvarjalnost. Priložnost, da pridemo do spoznanja.
Štirica src, osmica kar - kakšna je trenutna situacija? Imamo moč. Smo v poziciji, da se premaknemo ali pa mi premaknemo druge stvari. Stvari se počasi, vendar gotovo sestavljajo. Sedaj je tudi varno, da to storimo.


Cesarica - kaj se dogaja? Smo v fazi velike kreativnosti. Naša ustvarjalnost in zmožnost manifestiranja obilja je neomejena. Bodimo odprti za tisto, kar se želi izraziti skozi nas. Povežimo se z božanskim, da zadeve stečejo.


Kraljica kar obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Dobro se počutimo, da smo vedno mi tisti, h kateremu se vsi obračajo, prosijo za pomoč, nasvet. Vendar moramo sedaj postaviti meje. Sedaj je čas, da poskrbimo sami zase. Ne zanemarjajmo sebe.


Trojica pikov, devetica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ah, še vedno pa žalujemo za nečim, kar se ni izteklo po naših željah. Ego je užaljen. Spustiti moramo. To je seveda težko, zato se moramo osredotočiti in vaditi, da smo ravne duše.


Kočija obrnjeno, as križev - kje bi lahko bile težave? Težava je v tem, da ne vidimo kreativnosti, ki tli v nas in samo čaka, da prižgemo iskrico svoje strasti. Nimamo samodiscipline, smo nepotrpežljivi in trmasti. Vzemimo se skupaj in se fokusirajmo, drugače ne bo nič.

Šestica src, sedmica src - kje so naše prednosti? Morda mislimo, da nekaj potrebujemo, vendar ne, smo že prerasli. Tu ni več povezanosti. Zato moramo sprejeti sami sebe, take kot smo in nadaljevati svojo pot.


Stolp - kaj je rezultat? Spremembe lahko uletijo nepričakovano in najprej je kaos. To je sedaj priložnost za našo rast, da razširimo svoje potenciale. Lahko je kaotično in destruktivno, lahko pa dobimo velik uvid.9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page