top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 23. 8. – 29. 8. 2021

Karte svetujejo, da se posvetujemo z notranjim glasom, kako naprej. Velikodušnost se nam bo obrestovala, prav tako tudi potrpežljivost in zavedanje, da je to tek na dolge proge. Vsak konec vsebuje že nov začetek: zato se lotimo dela.Svečenik obrnjeno – kakšna je trenutna situacija? Tako kot prejšnji teden je na prvi poziciji Svečenik, ki lahko pomeni konservativnost in sledenje navodilom. Vendar pa je to tudi karta, ki nam svetuje, da razmišljajmo s svojo glavo in poskušajmo najti nove, originalne rešitve. Dobro je, da dvomimo o vsem, kar se dogaja, običajne razlage ne zadostujejo več in prav je tako.


Puščavnik obrnjeno – kaj se dogaja? Čeprav imamo nove ideje in si želimo iti ven iz okov, nas preveva strah. Vzemimo si čas, da se posvetujemo z notranjo modrostjo, ki jo vsi imamo, samo poslušati moramo. Če si bomo vzeli ta čas in prisluhnili, bomo lažje postavili glavo na pravo mesto. Sami moramo najti pot ven iz tunela.


Dvojica kar, štirica kar, fant pikov– kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Zaupati moramo v svoje sposobnosti in pripravljeni moramo biti na tveganje. Sprememba je na vidiku, go for it.


Hudič, svečenica, osmica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Poleg strahu pa je pred nami tudi polno skušnjav, ki nas skušajo premamiti stran od naše poti. Tako lažje bi bilo iti po liniji najmanjšega odpora, ampak sedaj ni čas za to. Karte ponovno svetujejo poglobitev vase: da poslušamo svoj notranji glas, ki nam pove v katero smer moramo iti. Znotraj sebe moramo najti novo perspektivo in ne smemo zapasti v frustriranost. Trust your gut.


Pravica obrnjeno, dvojca src – kje bi lahko bile težave? Težave bi lahko bila, da ne vidimo obilja, ki je okoli nas, ves čas. Zato se lahko pojavi občutek, da smo opeharjeni za srečo, za priložnosti, ki se ne bodo vrnile. Najti moramo povezanost sami s seboj, tako da se bomo dobro počutili v svoji koži.


Svet, fant križev, kralj pikov – kje so naše prednosti? Četudi se kaj ni izšlo in nas zaradi tega pestijo strah in dvom in občutek, da smo vse že zamudili ni razloga za obup. Tako smo vsaj spoznali, kaj je res pomembno. Vsak konec vsebuje tudi že nov začetek. In ker naš čakajo novi začetki je to super motivacija za ustvarjalnost. Vstanimo in začnimo delat.


Luna obrnjeno, moč obrnjeno, kralj kar in dodatno kraljica src obrnjeno – kaj je rezultat? Kot kaže veliko strahu šiba naokoli in ustvarja pošasti, ki prežijo na nas. Zato imamo občutek, da smo bili zavedeni in s tem občutek nemoči. Ampak to ni šprint, to je maraton: pripraviti se moramo na dolgo pot, preden pridemo do tistega, kar res hočemo. Izbrati moramo, kaj bomo, ker ne moremo vsega kar počez, zato nas čakajo praktične odločitve. Strahov ne pometajmo pod preprogo, ampak se soočimo z njimi, da pridemo do globljega razumevanja. Brez prepirov, vroče krvi, nesramnosti – do rezultatov pridemo s potrpežljivostjo in s tem da dajemo ljubezen drugim.

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page