top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 24. 1. – 30. 1. 2022


Kaj se dogaja? Veliko je volje, veliko pa je tudi strahu. Radi bi vse na enkrat, pa nič ne moremo oz. vsaj tak imamo občutek, da nič ne moremo. Ta teden je zadnji teden, ko sta retrogradna Merkur in Venera in smo tik pred lunarnim novim letom. Sedaj je čas, da se soočimo s svojimi težavami in strahovi, da bomo potem lažje zaštartali, ko se energije zbistrijo.






Kralj kar – kakšna je trenutna situacija? Radi bi vse naenkrat, vendar se moramo soočiti z resnico: v določenem, enem trenutku smo lahko samo na enem kraju. Izbrati moramo, v kaj bomo vložili svojo energijo, da nas bo pripeljalo do cilja. Vse naenkrat in istočasno pač ne gre. Zato smo pred pomembno in praktično odločitvijo.


Štirica pikov, osmica src – kaj se dogaja? Spoznavamo, da zunanji vidiki uspešnosti ne dajejo pravega zadovoljstva. Kar je res pomembno, je ljubezen, ki jo čutimo v srcu. Kaj se nahaja v srži določenega razmerja? Kaj je res pomembno? Kako se ob tem počutimo? Sedaj je varno, da se to vprašamo in pogledamo vase.


Luna – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Luna osvetli naše sence. Našo temno stran. Strah prosto šiba naokoli, ustvarja nove skrbi, nove pošasti, ki bi jih bilo treba ubiti. Vendar ne skrivajmo svoje sence, naj se pokaže vse, kar se mora pokazati, da pridemo do globljega razumevanja.


Sodba, kralj src obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na samorealizaciji, na duhovni prebuditvi. Ne skrivajmo samih sebe, ker smo mi čudež stvarstva. Če zanikamo svojo božjo naravo, potem ne moremo nikoli povsem doumeti svojih potencialov, zato moramo biti pošteni do sebe. Sprejemanje samih sebe je bistveno. Sprejmimo svoje srce. S tem, ko to storimo, zavestno odgovorimo klicu višjega jaza in novi horizonti postanejo dostopni. Zavedajmo se tudi višjega namena ljubezni. Ne bodimo egoisti, ki samo jemljejo. Dajajmo ljubezen, ne da bi pričakovali kaj v zameno.


Sedmica križev – kje bi lahko bile težave? Upi so se razblinili, nekaj za kar smo misli, da je to, v bistvu ni to. Ok, kaj bomo sedaj storili? Ležali na kavču in jamrali? Namen naših življenj je, da so lepa in da živimo v skladu s svojim navdihom. Vendar pa to ni končni cilj. Končni cilj je spoznanje, da obstaja še nekaj višjega, h kateremu stremimo.


Petica pikov – kje so naše prednosti? Globoko v sebi čutimo, da imamo potencial, da se razrastemo, tako kot mi želimo. Tako kot je tudi namenjeno. Vendar nas je strah: z našo rastjo in širitvijo pride tveganje. Lahko nas kdo poseka, kot posekajo preveč razraslo drevo. Soočiti se moramo s strahom in ga premagati in se premakniti z mesta. Ne preostane nam nič drugega, kot da storimo najboljše, kar lahko v tem trenutku storimo.


Sedmica pikov – kaj je rezultat? Uh, uh, veliko, res veliko imamo volje in notranje želje, da nekaj bi, vendar je tu omejitev, s katero se moramo sprijazniti. Ni še čas, potrpežljivo moramo počakati, da nastopi pravi trenutek.





13 views0 comments
bottom of page